- Adım
- Eren
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 12.0.3 Global Rom
- Telefon Modeli
- Mi 8 Lite
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Mi 8 Lite kullanıyorum. Telefonda son zamanlarda çok hızlı pil bitme, çok çabuk ve fazla ısınma ve performans düşüşleri gibi sorunlar var. Telefonu hep pil tasarrufunda kullanıyorum ona rağmen hızlı bitiyor pil. Örneğin gece yatmadan saat 2 gibi şarjım yüzde 30 oluyor, sabah uyandığımda şarj yüzde 5 veya kapanmış oluyor. Bir türlü çözemedim. Ayrıca telefon çok hızlı ve fazla ısınıyor. Performans düşüşleri de yanında geliyor tabii. Mesela FC Mobile gireyim maç atayım diyorum, maçın ortasında oyundan atıyor ve maçta da yeterince kasıyor. Yüklü uygulamalardan dolayı mı başka bir şeyden mi anlayamadım. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Ayrıca az önce bir konuya daha baktım sanırım en iyisi eu 12.5.1'imiş. Bunu indirmek istesem nasıl indireceğim? Veya indirince telefondaki veriler sıfırlanır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca az önce bir konuya daha baktım sanırım en iyisi eu 12.5.1'imiş. Bunu indirmek istesem nasıl indireceğim? Veya indirince telefondaki veriler sıfırlanır mı?