Yardım Mi 8 lite guncellemeden sonra takılarak uygulama kapatma sorunu

CemAslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.2.0
Telefon Modeli
Mı 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Böyle bir takılma oluyor. Bazen hiç olmuyor ama çoğunlukla böyle yapıyor navigasyon tuşlarını aktif edince olmuyor fakat ben onları kullanmayı sevmiyorum nedeni nedir acaba başka düzeltme seçeneği yokmu android 9 a geçmeden önce hiç olmuyordu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

omerfyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
8
Hocam bu bölge değişikliğinin herhangi bir zararı vs olur mu telefona veya ne tür bir etkisi olur farklı bölge yapsak ? Konuyla alakalı değil kb bakma ama bilgilendirirsen sevinirim.

Oyla:

CemAslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
5
Hocam bu bölge değişikliğinin herhangi bir zararı vs olur mu telefona veya ne tür bir etkisi olur farklı bölge yapsak ? Konuyla alakalı değil kb bakma ama bilgilendirirsen sevinirim.
Ben bir zararını görmedim yeni şeyler ilk oraya geliyor diye biliyorum daha iyi bilgisi olan bir arkadaş varsa aydinlatirsa seviniriz ama bende bir sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir zararını görmedim yeni şeyler ilk oraya geliyor diye biliyorum daha iyi bilgisi olan bir arkadaş varsa aydinlatirsa seviniriz ama bende bir sorun yok

Oyla:

omerfyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
8
Hindistan yapınca sorun çözülüyor. birkaç uygulama ekleniyor ve tema uygulaması içerik değişiyor zil sesleri ve yazı tipi eklenmiş oluyor fakat ağa bağlanma hatası veriyor çözemedim bn bu işi umarım biri güzel bir bilgi paylaşır

Oyla:

CemAslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
5
Hindistan yapınca sorun çözülüyor. birkaç uygulama ekleniyor ve tema uygulaması içerik değişiyor zil sesleri ve yazı tipi eklenmiş oluyor fakat ağa bağlanma hatası veriyor çözemedim bn bu işi umarım biri güzel bir bilgi paylaşır
Hocam Türkiye'ye geri döndüm sorun düzeldi geri Türkiye'ye donebilirsin

Oyla:
Üst Alt