Yardım Mi 8 Lite Güncel ve Sorunsuz Gcam

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom Beta 20.6.4
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
İyi forumlar arkadaşlar. Bildiğiniz gibi mi 8 Lite için Android 10 uyumlu camera2api henüz yeni çıktı ve bu yüzden daha önce hiç Google camera deneyimim olmadı. Gcam kullanmamış birisi olarak hangi sürüm yüklemeliyim ? Bir de config falan oluyormuş sanırım beni bir aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Eğer mi 8 lite cihazında sorunsuz ve cekimleri iyi olan bi Gcam sürümü ve config biliyorsanız da önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
aynı rom ve cihazdayız
Gcam - [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]
bu linkden incelerseniz ve takip ederseniz benzer işlemcili cihazlar olduğundan GCam stabil olarak çalışıyor
şahsen V13 sürümünü kullanıyorum ve manuel ayar destekliyor, kurulum dosyası ve ayarları hazırlayan arkadaş linkte aşağı doğru giderseniz paylaşmış hepsini

ben ayarları manuel yapmak istemem derseniz V7 sürümü de var ilgili konuda

Oyla:

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı rom ve cihazdayız
Gcam - [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]
bu linkden incelerseniz ve takip ederseniz benzer işlemcili cihazlar olduğundan GCam stabil olarak çalışıyor
şahsen V13 sürümünü kullanıyorum ve manuel ayar destekliyor, kurulum dosyası ve ayarları hazırlayan arkadaş linkte aşağı doğru giderseniz paylaşmış hepsini

ben ayarları manuel yapmak istemem derseniz V7 sürümü de var ilgili konuda
Teşekkür ederim hemen bakayım.

Oyla:

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Arkadaşlar mi 8 Lite için sorunsuz bir Gcam bulamadım. Yokmu güzel bitane çıldırcam ya birinde galeriye gitmiyor. Birinde sürekli hdr isleniyor diyor yukarda. Birinde bi ayarı çalışmıyor. Allah aşkına bı yardım edin.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Arkadaşlar mi 8 Lite için sorunsuz bir Gcam bulamadım. Yokmu güzel bitane çıldırcam ya birinde galeriye gitmiyor. Birinde sürekli hdr isleniyor diyor yukarda. Birinde bi ayarı çalışmıyor. Allah aşkına bı yardım edin.
Google fotoğraflar yükleyin hocam. Bildiğim kadariyla gcam 7 sürümleri sadece Google fotoğraflarla birlikte çalışıyor. O yüzden galeriye girmiyor. Hdr ı kapatırsanız işleme yapmaz. Hdr daha gerçeğe yakın fotolar çekmeye yarıyor. Hdr ile renkler daha bir güzel oluyor, özellikle gece modunda hdr gelişmiş açık olarak kullanıyorum stock kameraya toz yutturuyor. Ve beklerseniz birkaç saniye içinde işleme yapıp yazı gidecek.

Oyla:

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Google fotoğraflar yükleyin hocam. Bildiğim kadariyla gcam 7 sürümleri sadece Google fotoğraflarla birlikte çalışıyor. O yüzden galeriye girmiyor. Hdr ı kapatırsanız işleme yapmaz. Hdr daha gerçeğe yakın fotolar çekmeye yarıyor. Hdr ile renkler daha bir güzel oluyor. Özellikle gece modunda hdr gelişmiş açık olarak kullanıyorum stock kameraya toz yutturuyor.
Hocam Google fotoğrafları da indirdim ama bir türlü düzenli çalışmadi anlamadım. Sizin kullandığınız Gcam sürümü hangisi ?

Oyla:
Üst Alt