Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günü zor çıkarıyor hocam ne 2 si xiaomi yıllardır alırım kullanırım ilk defa böyle çabuk şarj bitmesi görüyorum fizy de 40 dakika müzik dinliyorum 100 den 90 hatta 89 a düşüyor bide oyun oynasam ne olacak kim bilir
Bende mi8 lite kullanıyorum. Bütün gün aktif whatsapp,twitter instagram, müzik, video, kamera gibi özellikleri kullanıyorum. Asphalt oynuyorum. Sabah 8:30'da 100% aldığım telefon akşam 9-10 oluyor %45'lerde sarj gayet iyi gidiyor bence sadece video kamerada çok büyük sıkıntı var. Fotoğraf çekiminde yine idare ediyor ama video kamera rezillik.
Sabah 07:00'de kalkıyorum şarjdan çekiyorum telefonumu, şuan saat 18:05 şarjım %68 wifi/4,5G açık, instagram chrome face vb uygulamalar kullanıyorum gün içinde gayet güzel gidiyor. Eve gidip mobile LOL girince şarjın su gibi aktığını görüyorum. oyunlarda aşırı pil tüketimi yapıyo kanımca. PUBG çok fazla denemedim belkide mobile LOL kaynaklıdır bilemedim. Oyuna girmezsem video izlemelerde dahil 1 günü çok rahat çıkarır 1,5 günü zorlar gibime geliyor.