- Adım
- Mami0666
- Cihazım
- Mİ 8 LİTE
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 3
Yok kardeşim gitmiyor hiçbirşeycihaz sıfırlandı mı galeri falan gitti mi acaba
Yok kardeşim gitmiyor hiçbirşeycihaz sıfırlandı mı galeri falan gitti mi acaba
teşekkür güncelledim dün ama keşke güncellemeseydim dinamik yazı gelmiştir diye güncellendim gelmemiş yineYok kardeşim gitmiyor hiçbirşey
evet keşke kolay şekilde dönebilsemPil bendede sorun eğer pil tüketimine bir çözüm olmaz ise miu 11 e dönmek lazım gibi.
Kaç gündür konusu geçiyor ama çok merak ettim. Nedir bu dinamik yazı. Aydınlatan olursa teşekkür ederim şimdiden.teşekkür güncelledim dün ama keşke güncellemeseydim dinamik yazı gelmiştir diye güncellendim gelmemiş yine
yazı fontunu daha görünür hale getiriyor basit olarak anlatırsam yazıyı kalınlaştıyor büyütmekten ziyade böylelikle göz yorulmuyor pekKaç gündür konusu geçiyor ama çok merak ettim. Nedir bu dinamik yazı. Aydınlatan olursa teşekkür ederim şimdiden.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Rehberde, ayarlarda, mesajlarda vb. uygulamalarda metin başlıkları dediğiniz gibi kalınlaştırımış durumda. O zaman dinamik yazı gelmiş diyebiliriz.yazı fontunu daha görünür hale getiriyor basit olarak anlatırsam yazıyı kalınlaştıyor büyütmekten ziyade böylelikle göz yorulmuyor pek