Aynen öyle ya ben miui11 e donucem valla son güncel linkini bulamadım daha bu nedirYeni güncelleme gelmeyecek mi? Şarj su gibi akıp gidiyor resmen
Link atar mısın sürümünArkadaşlar kurmadiysaniz kurmayın kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mis gibi telefon donmaya, kasmaya başlamıştı ve şarjı su gibi akıp gidiyordu. Bugün miui 11 e geçtim telefon resmen kendine geldi.
Link atar mısın sürümün
Benim gibi sürüm düşüreceksen twrp yani recovery olanı yapma hata veriyor fastboot olani indir onunla yapLink atar mısın sürümün
Sorun olmaz ama bence yapmayın. Cihaz çok kötüleşiyor. Şarjı çok hızlı bitiyor, donuyor, kasıyor vs.. kesinlikle önermemRootlu cihazıma TWRP üzerinden kursam sorun olmaz değil mi
Neden performans düşürsün ki?Sorun olmaz ama bence yapmayın. Cihaz çok kötüleşiyor. Şarjı çok hızlı bitiyor, donuyor, kasıyor vs.. kesinlikle önermem
Neden olduğu hakkında bir fikrim yok ancak bizzat kendim yaşadığım için söylüyorum istiyorsanız yapın ama cihazın anasını ağlatıyor güncelleme miui11 e döndüm mutluyumNeden performans düşürsün ki?