Biraz daha sabretmelisiniz. Otoya düşecektir.Denedim olmadı değerli hocam 600 kusur megabayt dosya guncelleyiciyi de ana ekrana aldım günde 30 defa kontrol ediyorum kararlı güncelleme yok mi 8 lite bende mi sorun var yoksa hala gelmeyenler var mı anlamadım bilgisayardan nasıl yapılıyor bilsem yapcam artık ADB mi flash falan indirdim dün sorun çıkıyor program çalışmasında hata veriyor daha telefona bağlamadan hata kodu 0x041000a diyor öyle şeyleri asmam gerek önce tavsiyeniz nedir
Orjinal şarj aleti 5 V 2A hızlı şarjı desteklemiyor.Merhaba arkadaşlar. Güncelleme sonrası powerbankla şarj ettiğimde şarj kisminda 2 adet elektrik simgesi çıkıyor. Orjinal şarj aletinde 1 adet çıkıyor. Hızlı şarj olmuyor gibi geldi bana
Telefonla gelen şarj aleti hızlı değil. Powerbankınız hızlı şarj özellikli olduğu için 2adet simge çıkıyor.Merhaba arkadaşlar. Güncelleme sonrası powerbankla şarj ettiğimde şarj kisminda 2 adet elektrik simgesi çıkıyor. Orjinal şarj aletinde 1 adet çıkıyor. Hızlı şarj olmuyor gibi geldi bana