- Adım
- Sedat
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 7
Kaç gün bekleriz ortalamaGüncelleme gelmeyen arkadaşlar bir kaç gün daha beklemesiniz.
Kaç gün bekleriz ortalamaGüncelleme gelmeyen arkadaşlar bir kaç gün daha beklemesiniz.
Nasıl olabilirim?Beta testine kayit olun geliyor. Mi hesabindan cikmistim guncelleme yok diyordu girip tekrar bastim geldi .
Ben beta testi bitti diye biliyorumBeta testine kayit olun geliyor. Mi hesabindan cikmistim guncelleme yok diyordu girip tekrar bastim geldi .
Açık beta programı bitti sadece sanırım, kapalı beta devam ediyorBen beta testi bitti diye biliyorum
Olmuyor beta kullanıcılar için paylaşılan linkler.Şimdi bu romu indirip güncelleme yerinde guncelleme paketi seç diyip yaparsak kurulur mu
Aynen denedim hata verdi bekleyeceğiz ki gelsin güncelleme şimdiOlmuyor beta kullanıcılar için paylaşılan linkler.
Bir haftadır şizofren yaptı bu şayominin güncelleme saçmalığı. Adamına göre güncelleme vermek de yeni adet sanırım. Araya bakan falan mı koymak lazım anlamadım valla hocam.Aynen denedim hata verdi bekleyeceğiz ki gelsin güncelleme şimdi
Onu da yaptım ne gelen ne giden var.Beta testine kayit olun geliyor. Mi hesabindan cikmistim guncelleme yok diyordu girip tekrar bastim geldi .