Yardım Mi 8 Lite Geliştirici Seçenekleri En Düşük Genişlik

Lazoglu2929

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan Aydı
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi 8 Lite telefonumda geliştirici seçeneklerinden en düşük genişliki 1030 yaptım. Telefonun ekran karardı ve artık sürekli yeniden başlıyor. Recovery ve fastboota girilebiliyor. Telefonumun içerisinde 70-80Gb verim var(Uygulamalar-Fotoğraflar vs...). Format atmadan geliştirici seçeneklerini kapatmam lazım. Yardımcı olur musunuz?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Mi 8 Lite telefonumda geliştirici seçeneklerinden en düşük genişliki 1030 yaptım. Telefonun ekran karardı ve artık sürekli yeniden başlıyor. Recovery ve fastboota girilebiliyor. Telefonumun içerisinde 70-80Gb verim var(Uygulamalar-Fotoğraflar vs...). Format atmadan geliştirici seçeneklerini kapatmam lazım. Yardımcı olur musunuz?

Bugün bu gördüğüm dpi ayarlarının ikinci vakası . Dpi değişimi risklidir bilmeden kafaya göre değerler verilirse sonuç bu maalesef. Bootloader kapalı olduğuna göre twrp de yüklü değildir keşke kilit açık olsa idi twrp yüklerdik daha sonra PC ye bağlayıp dosyaları kurtarabilirdik. Sanırım şu durumda tek çözüm recovery menüden format atmak ve cihaz komple sıfırlanır. Farklı çözümü olanlar vardır umarım da sorun çözülür.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
shuj hocamın dediği gibi recovery menüden format atmadanb siz cihazı açamazsınız. Verileriniz önemli ise Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
shuj hocamın dediği gibi recovery menüden format atmadanb siz cihazı açamazsınız. Verileriniz önemli ise Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz.

Hocam, şu yöntem çalışır mı acaba ? recovery üzerinden adb sideload olarak yani connect with mi asistans üzeirden aynı romu yüklesek ? Hem dosyalar silinmez hemde dpi değeri normale dönermi?. Konusu vardı ama bulamadım, bootlaoder kapalı halde recovery üzerinden yüklemek için.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam, şu yöntem çalışır mı acaba ? recovery üzerinden adb sideload olarak aynı romu yüklesek ? Hem dosyalar silinmez hemde dpi değeri normale döner. Konusu vardı ama bulamadım, bootlaoder kapalı halde recovery üzerinden yüklemek için.
İşe yarayabilir hocam.

Oyla:

Lazoglu2929

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan Aydı
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular