Genel olarak konuşmadım mi 8 lite için konuştum sebebini de yukarıda açıkladım zaten şu evde sıkışıp kaldığımız zamanlarda saçma saçma konuşup insanların sinirlerini hoplatmayınMükemmel farklar yok mu? Hiç güleceğim yoktu.
Dostum sana mi 8 lite için örnek fotograflar atabilirim. 8 Lite'ın stock kamerası gerçek anlamda berbat. Evet yüklemek zor 8lite için adam akıllı çalışan yok. Ama fark konusunda hakkı yenmemeli.Genel olarak konuşmadım mi 8 lite için konuştum sebebini de yukarıda açıkladım zaten şu evde sıkışıp kaldığımız zamanlarda saçma saçma konuşup insanların sinirlerini hoplatmayın
Arkadaşlar gerilmeye gerek yok. Ayrıca haklısınız hocam, öyle mükemmel farklar yok, gece çekimi hariç.Genel olarak konuşmadım mi 8 lite için konuştum sebebini de yukarıda açıkladım zaten şu evde sıkışıp kaldığımız zamanlarda saçma saçma konuşup insanların sinirlerini hoplatmayın
Kişisel görüşünüz hocam eyvallah ama düşüncelerinizi daha düzgün şekilde ifade edebilirsinizDostum sana mi 8 lite için örnek fotograflar atabilirim. 8 Lite'ın stock kamerası gerçek anlamda berbat. Evet yüklemek zor 8lite için adam akıllı çalışan yok. Ama fark konusunda hakkı yenmemeli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sensör muhabbeti yüzünden tam performans olmadığı doğru bu arada. Ama yine de stoktan iyi bence.
Gcam gece fotoğraflarının yapay zeka ile düzenlenmesinde baya iyi hocam evetArkadaşlar gerilmeye gerek yok. Ayrıca haklısınız hocam, öyle mükemmel farklar yok, gece çekimi hariç.
Kusura bakmayın hocam gerginlik oluyor bazen.Kişisel görüşünüz hocam eyvallah ama düşüncelerinizi daha düzgün şekilde ifade edebilirsiniz
Estağfurullah hocamKusura bakmayın hocam gerginlik oluyor bazen.
Magiskten flahlayabilirsinizNasıl kuruyoruz