Arkadaşlar tavsiye etmiyorum fix dosyasından sonra stock kamerayıda bozuyor ön kamerada foto çekince kamera bağlanamadı vs. diyor. Tavsiye etmiyorum illa denemek isteyen arkadaşlar PixelE. gibi romlarda denesinler miuide sorun var.
Evet ancak ayarlarda en ufak değişiklikte gidebiliyor ve 4k çekim yapmıyor videolarda. 4K ayarı açıkken video modu açılmıyor uygulama çöküyor bu konulara dikkat ederseniz pek bir sorun yok ancak ben arka kamera portre modunu beğenmedim berbat bana kalırsa. Ön iyide arka çok kötü ya.Peki fix den sonra gcam de ön ve arka kamera sorunsuz kullanılabiliyormu ?
Evet ancak ayarlarda en ufak değişiklikte gidebiliyor ve 4k çekim yapmıyor videolarda. 4K ayarı açıkken video modu açılmıyor uygulama çöküyor bu konulara dikkat ederseniz pek bir sorun yok ancak ben arka kamera portre modunu beğenmedim berbat bana kalırsa. Ön iyide arka çok kötü ya.
Evet hocam hatta xiaomi.eu global beta 9.3.28 olması lazım.Hmm anlaşıldı . Siz global 9 romda mı denediniz
Bilgilendirme için teşekkürlerEvet hocam hatta xiaomi.eu global beta 9.3.28 olması lazım.