Evet hocam şuan test ettim Miui 11 Global Stabil de uyumsuz.CraweL hocam cihazım sizin imzanızdaki ile aynı
Cihaz-Mi8 Lite Rom-Global 11.0.5.0/Android 9 Twrp-3.2.3
Root-Magisk 20.1 Bootloader-Unlocked
Cihazımı direk bu hale getirdim .
2api yi trp ile kurdum manuel camera dan kontrol ettim gcam 7 yide kurdum arkada herşey mükemmel. Stok kameramda da herşey çalışıyor ama hiçbir uygulamada insta wp gibi ön kamera çalışmıyor hiçbirşekilde fix i kurdum burda harfi harfine herşey denindiği gibi yaptım magisk ile ektekini kurdum yeterki gcam çalıssın diye birçok gcam sürümüde denedim nafile.Diğer uygulamaların ön kamerası çalışsa oda işimi görür yardımlarınızı bekliyorum cihazım GLOBAL.
MİUİ 11 global rom.Kullandığınız romla uyumsuz olabilir. Hangi romu kullanıyorsunuz?
Miui 11 Global de sorun çıkarıyor, düzgün çalışmıyor.MİUİ 11 global rom.
Arka kamerada sorun yokta ön vs çalışmıyorMiui 11 Global de sorun çıkarıyor, düzgün çalışmıyor.
Mi 8 Lite EU BETA kullanmaktayım fix dosyasını kurduktan sonra düzeldi.Arka kamerada sorun yokta ön vs çalışmıyor
İşte bu adamım! Aylardır uğraşıp bulamadığım çözümü bulmuşsun. Çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık.arkadaşlar ön kamera için çözümü buldum. ön kamerayı hem gcam hem stok hem de WhatsApp vb. uygulamalarda kullanabilirsiniz.
1-öncelikle rootlu cihazınıza fix dosyasını yükleyin. (konu başında var)
2-daha sonra Solid Explorer adlı uygulamayı yükleyin.
3- uygulamaya girin. dahili depolamada mi8_lite_front_camera_fix adlı dosya olacak ona girin.
4- daha sonra system/vendor/lib yolunu izleyin.
5- bu klasörün içindeki dosyayı kopyalayın.
6- kopyaladığınız dosyayı rootlu cihazınızın kök dizininde vendor/lib klasörüne girip yapıştırın.
7- uygulamadan çıkıp telefonu yeniden başlatın.
resimli anlatımı yapamayanlar için ekleyebilirim.