- Adım
- SEDAT
- Cihazım
- Mİ 8 LİTE
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global
- Telefon Modeli
- mi 8 lite
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Telefonum kapandı açılmıyor,telefonun power tuşuna ve ses kısma tuşuna basnca fastboot yazisi çıkıyor ve öylece kalıyor.power tuşu ve ses açma tuşuna basınca ise Reboot menüsü çıkıyor.wipe data yapıyorom.confirm e basıyorum olmuyor. reboot a basınca kapanıyor.Bu her defasında böyle oluyor ve telefon açılmıyor .Acemi biri olarak yardım istiyorum.ilk kez olduğunda fastboot yazısı çıkınca sonrasında mi logosu çıkıp ardından altta android yazısı çıkmıştı ve yüklendiktan sonra açılmıştı.1 gün kullandıktan sonra kapandı ve ilk anlattaığım şekile döndü.Forumdaki uzman arkadaşların önerisi nedir.
Telefonu aldiğim ilk sahibi telefonu 1 sene önce suya düşürmüş ve kuruttuktan sonra 1 sene olmuş arızasız çalışmış.Bende bu sorun çıktı ve muhtemelen anakart arızası yukardaki anlattığım fastboot da kalmasına yol açabilir deniliyor.Telefon nasıl kurtarılır acaba.
Telefonu aldiğim ilk sahibi telefonu 1 sene önce suya düşürmüş ve kuruttuktan sonra 1 sene olmuş arızasız çalışmış.Bende bu sorun çıktı ve muhtemelen anakart arızası yukardaki anlattığım fastboot da kalmasına yol açabilir deniliyor.Telefon nasıl kurtarılır acaba.
Son düzenleme: