Yardım Mİ 8 lite fastboot'da kalma

tragedya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEDAT
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum kapandı açılmıyor,telefonun power tuşuna ve ses kısma tuşuna basnca fastboot yazisi çıkıyor ve öylece kalıyor.power tuşu ve ses açma tuşuna basınca ise Reboot menüsü çıkıyor.wipe data yapıyorom.confirm e basıyorum olmuyor. reboot a basınca kapanıyor.Bu her defasında böyle oluyor ve telefon açılmıyor .Acemi biri olarak yardım istiyorum.ilk kez olduğunda fastboot yazısı çıkınca sonrasında mi logosu çıkıp ardından altta android yazısı çıkmıştı ve yüklendiktan sonra açılmıştı.1 gün kullandıktan sonra kapandı ve ilk anlattaığım şekile döndü.Forumdaki uzman arkadaşların önerisi nedir.

Telefonu aldiğim ilk sahibi telefonu 1 sene önce suya düşürmüş ve kuruttuktan sonra 1 sene olmuş arızasız çalışmış.Bende bu sorun çıktı ve muhtemelen anakart arızası yukardaki anlattığım fastboot da kalmasına yol açabilir deniliyor.Telefon nasıl kurtarılır acaba.

Son düzenleme:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Ne yapmaya çalışırken oldu hocam. Belkinde tuş takılı kalmıştır

Oyla:

tragedya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEDAT
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapmaya çalışırken oldu hocam. Belkinde tuş takılı kalmıştır

power tuşu ve ses azaltma tuşuna basnca,fastboot çıkıyor öylece kalıyor,power tuşuna basıyorum,kapatıyorum.Ardından tekrar power tuşu ve ses açmaya basıyorum Reboot çıkıyor ama format olmuyor.

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
TWRP kurmaya çalıştığınızda yükleniyor mu? Eğer yükleniyorsa ama açılmıyorsa bu araç ile vbmeta kurmayı deneyin

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam tam olarak ne yapmak istiyorsunuz dedikleriniz gayet normal güç+ses kısma fastboot modunu açar, güç+ses açma recovery modunu açar. Hiçbir işlem görmemiş cihazsa bootloader kapalıdır fastboot rom yüklenmez. Dediklerinize göre tuş da takılı kalmamış. Reboot olan menüde ses tuşları ile yukarı aşağı gidiyorsunuz güç tuşu ile de seçiyorsunuz. Format olmuyor dediğinizden yola çıkarak format atmak istediğinizi düşünerekten bu konuyu paylaşıyorum, nasıl format atacağınız burada yazıyor. Rehber - Redmi Note 8 Hard Reset Atma İşlemleri

Son düzenleme:
Oyla:

tragedya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEDAT
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
4
telefonun power tuşuna ve ses sma tuşuna basnca fastboot yazisi çiiyor ve ylece kalıyor.power tuşu ve ses açma tuşuna basınca ise Reboot menüsü çıkıyor.wipe data yapıyorom.confirm e basıyorum.ardından reboot yapıyorum,%5-10 a ulaşamadan kapanıyor.Bu her defasında böyle oluyor ve telefon açılmıyor.genpa garantiliydi garantisi bitti.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
telefonun power tuşuna ve ses sma tuşuna basnca fastboot yazisi çiiyor ve ylece kalıyor.power tuşu ve ses açma tuşuna basınca ise Reboot menüsü çıkıyor.wipe data yapıyorom.confirm e basıyorum.ardından reboot yapıyorum,%5-10 a ulaşamadan kapanıyor.Bu her defasında böyle oluyor ve telefon açılmıyor.genpa garantiliydi garantisi bitti.
Hocam garantisi bitti ise twrp yüklemeyi deneyebilirsiniz. konunuzda tüm anlatımlar mevcut Xiaomi Mi8 Lite

Oyla:

tragedya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEDAT
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
4
Hocam garantisi bitti ise twrp yüklemeyi deneyebilirsiniz. konunuzda tüm anlatımlar mevcut Xiaomi Mi8 Lite
nasıl bir yol izlemeliyim.açılkayıcı bir anlatım varmı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon anlattığım gibi hiç açılmıyor.fastboot çıkıyor telefon hiç açılmıyor

Oyla:
Üst Alt