Evet Miui romları bende daha stabil buluyorum. Eu beta en iyisi. Aosp tabanlı olarak Masik rom çok övülüyor ama Mi 8 lite için maalesef yok. Aosp tabanlı olarak en beğendiğim bu rom oldu.senin denemediğin rom kalmamıştır. en stabil rom hangisi? ben miui romları daha stabil bulduğum için bu telefonumda hiç aosp rom kurmadım açıkçası. mi 6 kullanırken deneyimlediğim kadarıyla biliyorum.
Teşekkür ederim hocam. Deneme fırsatım oldu rom da herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Gayet stabil.Hocam eline sağlık, güzel bir rom'a benziyor. Deneme şansınız oldu mu? Bilgisayarıma kavuştuğumda cihazın kilidini açıp rom denemeye başlıyorum. Garanti bitmeden yapmayacaktım ama romları gördükçe, gıdı gıdı yapıyor.
Hocam masik rom aops tabanlı değil oda miui tabanlıEvet Miui romları bende daha stabil buluyorum. Eu beta en iyisi. Aosp tabanlı olarak Masik rom çok övülüyor ama Mi 8 lite için maalesef yok. Aosp tabanlı olarak en beğendiğim bu rom oldu.
Teşekkür ederim hocam. Deneme fırsatım oldu rom da herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Gayet stabil.
eu betaya geçecem bi ara ben de. aosp sıkıyor bir süre sonra zaten. miui alışkanlık oldu bende. ios'ten geçtiğim için benzer özellikleri yüzünden sanırım.Evet Miui romları bende daha stabil buluyorum. Eu beta en iyisi. Aosp tabanlı olarak Masik rom çok övülüyor ama Mi 8 lite için maalesef yok. Aosp tabanlı olarak en beğendiğim bu rom oldu.
Teşekkür ederim hocam. Deneme fırsatım oldu rom da herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Gayet stabil.
Ben aosp tabanlı sanıyordum. Bilgilendirme için teşekkürler hocam.Hocam masik rom aops tabanlı değil oda miui tabanlı
Aosp tabanlı arayüzü bende sevmiyorum ama arada değişiklik iyidireu betaya geçecem bi ara ben de. aosp sıkıyor bir süre sonra zaten. miui alışkanlık oldu bende. ios'ten geçtiğim için benzer özellikleri yüzünden sanırım.
Romu burdan indirip bu seçenekden seçer misiniz?Hocam hangisi eu beta rom burda var mı daha doğrusu
tamam hocam rom atma konusunu okurken dikkatimi çekti rom atarken aklımda soru kalmasın bileyim diye sordum sağolunRomu burdan indirip bu seçenekden seçer misiniz?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir