- Adım
- ESR
- Cihazım
- Mi9 T Pro 6/128
- Konular
- 2
Haklısınız hocam, temiz kurulum her zaman daha iyi ama her hafta olunca sıkıntılı oluyor.
Aynen işte bende ona üşeniyorum ya.
Haklısınız hocam, temiz kurulum her zaman daha iyi ama her hafta olunca sıkıntılı oluyor.
Crawel hocam bunu yüklesem senin şebeke sorunu çözümü bu romda ise yariyormu uygun mu bu surum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu romu yüklesem senin şebeke sorunu cozme yöntemi bu romda geçerlimi crawel hocam
Kurduysanız önceki sürüme nazaran performansı nasılHaklısınız hocam, temiz kurulum her zaman daha iyi ama her hafta olunca sıkıntılı oluyor.
Güzel hocam, bir önceki sürümle arasında sadece google play hizmetleri sorunu var, şarjı en çok google play hizmetleri sömürüyor, onun haricinde stabilite gayet iyi pil performansı da önceki sürümlere göre başarılıKurduysanız önceki sürüme nazaran performansı nasıl
Emin olmak için şimdi tekrar denedim ve bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım hocamSon sürüme geçen arkadaşlar içerisinde ahizeden gelen karşı sesin azalmasından şikayetçi olan var mı? Ses ayarı sondayken konuşmada rahatsız oluyorken, şu an ses son seviyede ve telefonu kulağıma bastırarak anca duyuyorum karşı tarafı.
Umarım sorunum donanımsal değildir. Sırf test etmek için mi room'u temiz şekilde kurup bakacağım.Emin olmak için şimdi tekrar denedim ve bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım hocam
Umarım sorunum donanımsal değildir. Sırf test etmek için mi room'u temiz şekilde kurup bakacağım.
Düzelmesine sevindim. Dediğim gibi ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım, bugün yaklaşık 30 dk kadar uzun soluklu bir görüşmem oldu ve herhangi bir sorun olmadı.Sorun romda çıktı. Şuan miui mix son sürümdeyim ve ahize sesi eski seviyesinde.