- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi8 lite
- Konular
- 62
Evet arkadaşlar pil olsun genel kullanım olsun en iyi sürüm hangisi hngisini kurmamı önerirsiniz
Onu biliyorum reis ama mi9 sürüm link bulamadım o sende varmı işde senin kurucağının linkini paylaşırsan sevinirim.
Sağolun hocam suan köydeyim eğer erken kurarsanız haber verin memmun olup olmadığınızıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Nerde link hocam?bu çok eski oreo 8.1. baya sıkıntılı kurdum gecen aksam sevmedim. eu beta 9.6.5 pie olanı tavsiye ederim 1 msj üstte paylaştım linki
Benim attıgim miui9 arkadas miui9 u istemiştibu çok eski oreo 8.1. baya sıkıntılı kurdum gecen aksam sevmedim. eu beta 9.6.5 pie olanı tavsiye ederim 1 msj üstte paylaştım linki. 9.6.13 sürümü de çok tutuluyor. oda iyidir.
teşekkürler hocam sen hangi cihaz kullanıp hangi sürümü kullanıyorsun pil süresini uzatmak için yaptığın ekstra varmıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9.6.5 iyi bence. her rom denemesinden sonr memnun kalmadığımda tekrar bu sürümü kuruyorum. forumda birkaç yerde 9.6.13 ü de önermişler. istersen onu da deneyebilirsin. onun linki de buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom - MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.7.11 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)
linke tıkla Amed isimli üyenin tecrübesine bakabilirsin
Sendemi buna geçeceksin hocamBenim attıgim miui9 arkadas miui9 u istemişti
Evet suan yüklüyorumteşekkürler hocam sen hangi cihaz kullanıp hangi sürümü kullanıyorsun pil süresini uzatmak için yaptığın ekstra varmı
Sendemi buna geçeceksin hocam
4 wipe yapıp geçiyoruz değilmi hocamEvet suan yüklüyorum
hocam sen hangi sürüm kullanıyorsun cihazın nedir? Pil icin ekstra ayar vs yapıyormusunoreo 8.1 olan miui 9 da bildirimler gözükmüyor. pil göstergesi sayısal olarak yazmıyor. dokunmatik hassasiyeti o kadar iyi değil, kamera biraz puslu çekiyor vs.. birsürü sıkıntı gözlemledim
hocam kurdunuzmu bu romu denedinizmi yaniLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
genel olarak kaç saat süre alıyorsunuz hocampil süresi uzatmak için internet ile etkileşime giren ve arkaplanda çalışan kullanmadığım ne varsa devredışı bırakıyorum. Özellikle google play store ve mi sekronizasyonun başını ezersen batarya süresi artıyor. oto güncellemeleri kapatıyorum, google senkronizasyonları devredışı, mi bulut cloud ne varsa kökten devredışı, tarayıcı, güvenlik zımbırtılarını da pasif hale getiriyorum. google uygulaması ve uygulama kasasını kökten siliyorumen önemlisi bence ana ekranda sürekli şarj yiyor
cihazım mi 8 lite 4/64gb 9.6.5 kullanıyorum genelde. daha iyisi var mı diye kurup deniyorum bulduğum romları fakat şarjı en iyi giden rom bu denediklerim içinde
Romu kurdum ama ekranda yazılımsal olarak yatay çizgiler kaldı geri eu betaya geçtimhocam kurdunuzmu bu romu denedinizmi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
genel olarak kaç saat süre alıyorsunuz hocam
eu beta 9.6.5 sürümü en iyisi bence. şarj uzun gidiyor enazından