- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 7
Tabiki hocam birde telefonu o sürede ne denli kullandı orasi var tabiki ama yeni yazılımlarla tüm cihazlarında sorun yaratti malesef xiamio normalde sağlam olan yazilimlari ile suan 5 saat alan kisiler ayni denli telefonu yorarak eskiden alacakları ekran süresi 10 saat olurdu emin ol, bu arkadaşda telefonda sorun var sanmasin ha yazılımla yaptılar bu durumu rom rum islerini bilmiyorsan kalkışma yeni yazilimlari bekle bir nebze daha artabilir%80-%90 parlaklık diyor hocam biraz da oyun vs oynadıysa gayet normal yani
Çok az ki hocam işte buda telefonlarınızda sorun var demek değil, yazilimsal sürümlerle alakali 3.5 saat nedir ya 3.000 uzeri degere sahip bir bataryada miui eski sürümlerinde o sureniz emin olun 10 saate dayanirdi ben 4.000 mah pilli redmi note 8 de miui 10 sürümü ile 16 saate yakin ekran süresi alirken şuan miui 11 de 8 saati zor alıyorum ki 10 daki kadar yüklenmiyorum bile cihaza, düzelir yani kafanizi takmayin sizde ben gibi kafayi yersiniz sonraGayet normal mi 8 lite için ben full oyun oynayınca 3 buçuk saati geçmiyor.
Bende bi problem yok aslında sabaha kadar %1 bile şarjım gitmiyor benim ama oyun oynarken mobil veri ve 50 60 civarı parlaklık kullandığım için olsa gerek su gibi akıyor.Çok az ki hocam işte buda telefonlarınızda sorun var demek değil, yazilimsal sürümlerle alakali 3.5 saat nedir ya 3.000 uzeri degere sahip bir bataryada miui eski sürümlerinde o sureniz emin olun 10 saate dayanirdi ben 4.000 mah pilli redmi note 8 de miui 10 sürümü ile 16 saate yakin ekran süresi alirken şuan miui 11 de 8 saati zor alıyorum ki 10 daki kadar yüklenmiyorum bile cihaza, düzelir yani kafanizi takmayin sizde ben gibi kafayi yersiniz sonra
Sorun var demiyorum bak cihazina sorunluymus gibi bakarsan kafan dağılır hayal kırıklığı yaşarsın, cihazinizda sorun yok o parlaklik ve oynadığınız süre ile eski sürümleri olsaydi diyorum ki 10 saat alırdınız buna emin olabilirsiniz.. Xiamio son guncellemelerle çoğu cihazlarinin bataryasinin içine yapti bu gundelikde cogunu etkilemez ama %40 lik kesimi cihazi cok yoğun kullananan kesim ki buna bende dahilim cok etkiliyor, bataryalardan ne istedi amaç neydi bilemicem ne yapmak istedi bunlarBende bi problem yok aslında sabaha kadar %1 bile şarjım gitmiyor benim ama oyun oynarken mobil veri ve 50 60 civarı parlaklık kullandığım için olsa gerek su gibi akıyor.
MIUI 9da dahil ben hepsini denedim açıkçası benim cihazım için değişen birşey olmadı pek fazla.Sorun var demiyorum bak cihazina sorunluymus gibi bakarsan kafan dağılır hayal kırıklığı yaşarsın, cihazinizda sorun yok o parlaklik ve oynadığınız süre ile eski sürümleri olsaydi diyorum ki 10 saat alırdınız buna emin olabilirsiniz.. Xiamio son guncellemelerle çoğu cihazlarinin bataryasinin içine yapti bu gundelikde cogunu etkilemez ama %40 lik kesimi cihazi cok yoğun kullananan kesim ki buna bende dahilim cok etkiliyor, bataryalardan ne istedi amaç neydi bilemicem ne yapmak istedi bunlar
Zaten amoled LCD ekrana göre çok az şarj tüketir. Neye göre kötü diyorsunuz ?Alakası yok Globaldede Eu Globaldede aynı rakamlar , bütün Olay cihazın Amoled ve SD712 az enerji tüketen işlemcisi den kaynakli