Soru Mi 8 Lite Ekran Süresi

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Sizce bu ekran süresi normal mi? Ekran parlaklığı %80-90 civarında kullandım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-07-19-14-17-514_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-04-07-19-14-17-514_com.miui.securitycenter.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 58

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
%80-%90 parlaklık diyor hocam biraz da oyun vs oynadıysa gayet normal yani
Tabiki hocam birde telefonu o sürede ne denli kullandı orasi var tabiki ama yeni yazılımlarla tüm cihazlarında sorun yaratti malesef xiamio normalde sağlam olan yazilimlari ile suan 5 saat alan kisiler ayni denli telefonu yorarak eskiden alacakları ekran süresi 10 saat olurdu emin ol, bu arkadaşda telefonda sorun var sanmasin ha yazılımla yaptılar bu durumu rom rum islerini bilmiyorsan kalkışma yeni yazilimlari bekle bir nebze daha artabilir

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Gayet normal mi 8 lite için ben full oyun oynayınca 3 buçuk saati geçmiyor.

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Gayet normal mi 8 lite için ben full oyun oynayınca 3 buçuk saati geçmiyor.
Çok az ki hocam işte buda telefonlarınızda sorun var demek değil, yazilimsal sürümlerle alakali 3.5 saat nedir ya 3.000 uzeri degere sahip bir bataryada miui eski sürümlerinde o sureniz emin olun 10 saate dayanirdi ben 4.000 mah pilli redmi note 8 de miui 10 sürümü ile 16 saate yakin ekran süresi alirken şuan miui 11 de 8 saati zor alıyorum ki 10 daki kadar yüklenmiyorum bile cihaza, düzelir yani kafanizi takmayin sizde ben gibi kafayi yersiniz sonra

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Çok az ki hocam işte buda telefonlarınızda sorun var demek değil, yazilimsal sürümlerle alakali 3.5 saat nedir ya 3.000 uzeri degere sahip bir bataryada miui eski sürümlerinde o sureniz emin olun 10 saate dayanirdi ben 4.000 mah pilli redmi note 8 de miui 10 sürümü ile 16 saate yakin ekran süresi alirken şuan miui 11 de 8 saati zor alıyorum ki 10 daki kadar yüklenmiyorum bile cihaza, düzelir yani kafanizi takmayin sizde ben gibi kafayi yersiniz sonra
Bende bi problem yok aslında sabaha kadar %1 bile şarjım gitmiyor benim ama oyun oynarken mobil veri ve 50 60 civarı parlaklık kullandığım için olsa gerek su gibi akıyor.

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Bende bi problem yok aslında sabaha kadar %1 bile şarjım gitmiyor benim ama oyun oynarken mobil veri ve 50 60 civarı parlaklık kullandığım için olsa gerek su gibi akıyor.
Sorun var demiyorum bak cihazina sorunluymus gibi bakarsan kafan dağılır hayal kırıklığı yaşarsın, cihazinizda sorun yok o parlaklik ve oynadığınız süre ile eski sürümleri olsaydi diyorum ki 10 saat alırdınız buna emin olabilirsiniz.. Xiamio son guncellemelerle çoğu cihazlarinin bataryasinin içine yapti bu gundelikde cogunu etkilemez ama %40 lik kesimi cihazi cok yoğun kullananan kesim ki buna bende dahilim cok etkiliyor, bataryalardan ne istedi amaç neydi bilemicem ne yapmak istedi bunlar

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Sorun var demiyorum bak cihazina sorunluymus gibi bakarsan kafan dağılır hayal kırıklığı yaşarsın, cihazinizda sorun yok o parlaklik ve oynadığınız süre ile eski sürümleri olsaydi diyorum ki 10 saat alırdınız buna emin olabilirsiniz.. Xiamio son guncellemelerle çoğu cihazlarinin bataryasinin içine yapti bu gundelikde cogunu etkilemez ama %40 lik kesimi cihazi cok yoğun kullananan kesim ki buna bende dahilim cok etkiliyor, bataryalardan ne istedi amaç neydi bilemicem ne yapmak istedi bunlar
MIUI 9da dahil ben hepsini denedim açıkçası benim cihazım için değişen birşey olmadı pek fazla.

Oyla:

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Evet arkadaşın dediği gibi oyun da oynadım 2 saate yakın yine aynı şekilde fulle yakın bir parlaklıkta ve genelde google Chrome üzerinden film izliyorum parlaklığı kısmadan. Ve telefonuma çok iyi bakan birisiyim öyle gereksiz programdır dosyadır indirmem ve sürekli önbelleğimi temiz tutmaya çalışırım.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Parlaklık %70 %80 oyunda oynuyorum, müzik de dinliyorum sosyal medyada da geziyorum. Mi 8 Lite Eu Stabil 11.0.1.0

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Alakası yok Globaldede Eu Globaldede aynı rakamlar , bütün Olay cihazın Amoled ve SD712 az enerji tüketen işlemcisi den kaynakli
Zaten amoled LCD ekrana göre çok az şarj tüketir. Neye göre kötü diyorsunuz ?

Oyla:
Üst Alt