- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 7
Kanka o işleri pek bilmiyorum telefonu ilk gün nasıl aldiysam öyle.Rom nedir ? Bence o seviyelerde çok iyi.
Kanka bu arada bu romlar telefona zarar veriyor mu ve root istiyor mu? Ve uygulaması kolay mı? Daha iyi performans alacaksam bende kurabilirim çünkü.Rom nedir ? Bence o seviyelerde çok iyi.
Daha iyi performans alırsın genelde. Root istemeyebilir ancak BL kilidi açman gerekecek. Eğer tüm adımları eksiksiz uygularsan telefona zarar vermez. Kurulum genel olarak kolaydır.Kanka bu arada bu romlar telefona zarar veriyor mu ve root istiyor mu? Ve uygulaması kolay mı? Daha iyi performans alacaksam bende kurabilirim çünkü
Hiç iyi değil cokda kötü mu bilemicem ama iyi değil yani bence..Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Sizce bu ekran süresi normal mi? Ekran parlaklığı %80-90 civarında kullandım.
Normal mi bu süre şimdi?Gayet normal bende mi 8 lite kullanıyorum 5.15-5.25 arası alıyorum standart olarak.
%80-%90 parlaklık diyor hocam biraz da oyun vs oynadıysa gayet normal yaniHiç iyi değil cokda kötü mu bilemicem ama iyi değil yani bence..
Normal mi bu süre şimdi?
Romlu bir telefonu hatta başka bir modeli karşılaştırmak son derece hatalı.Kötü Android10 EuRom Mi 9se 7 Saat alıyorum 3070Mah
Alakası yok Globaldede Eu Globaldede aynı rakamlar , bütün Olay cihazın Amoled ve SD712 az enerji tüketen işlemcisi den kaynakliRomlu bir telefonu hatta başka bir modeli karşılaştırmak son derece hatalı.