Yardım Mi 8 lite ekran süresi

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bir çok rom denedim genel olarak aynı süreyi aldım. Bu mudur yani. İphone gibi günde 2 3 kez şarj mı edeceğim? Migrostan almıştım ritzy garantili. Servise göndermeli miyim? Gönderirsem çare olur mu? Ya da satsam ne kadara gider?

veyselaksn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
ben güncellemwden önce 10 saat alıyordum sonra 9 saate düştü sizinki neden bu kadar düşük? günlük 1 saatlik oyun da oynuyorum halbuki telefonu bayağı yoran bir oyun.
Dostum zaten kağıt üzerinde 7 saat gibi bir iddia mevcut lakin pratikte bu şekilde değil

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Oyla:

veyselaksn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1

Bu ekrandan bahsediyorum. Bi ara miui de aldığım Ekran süresiydi. 4 buçuk saat normal değil işte bunu söylemek istiyorum
Evet normal değil ama elden ne gelir bilmiyorum kağıt üzerinde 7 saat olan telefondan bahsediyoruz

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Oyla:

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
Üzgünüm ama bir daha xiaomi almayacağım sanırım
hiç sormayın ben de öyle. stabil olmayışı sürekli sorun çıkarışı en önemlisi şebeke problemi cihazı korka korka kullanmam yıldırdı gerçekten. ucuza iyi mal sanıyorduk değilmiş parasını verir diğerlerinden kullanırım kafam rahat olur en azından ben de çok pişmanım.

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
hiç sormayın ben de öyle. stabil olmayışı sürekli sorun çıkarışı en önemlisi şebeke problemi cihazı korka korka kullanmam yıldırdı gerçekten. ucuza iyi mal sanıyorduk değilmiş parasını verir diğerlerinden kullanırım kafam rahat olur en azından ben de çok pişmanım.
Ben huawei düşünüyorum. Sizin aklınızda bişey var mı?

Oyla:

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
Ben huawei düşünüyorum. Sizin aklınızda bişey var mı?
ben de huawei düşünyorum meizular da iyi deniyor. şu an alma durumum söz konusu değil ama iosa geçiş yapmak da aklımda var bu telefon benim stabilliğe çok önem verdiğimi gösterdi bana

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
ben de huawei düşünyorum meizular da iyi deniyor. şu an alma durumum söz konusu değil ama iosa geçiş yapmak da aklımda var bu telefon benim stabilliğe çok önem verdiğimi gösterdi bana
İos a geçmek büyük maddi külfet malesef. Hayırlısı

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

Bir çok rom denedim genel olarak aynı süreyi aldım. Bu mudur yani. İphone gibi günde 2 3 kez şarj mı edeceğim? Migrostan almıştım ritzy garantili. Servise göndermeli miyim? Gönderirsem çare olur mu? Ya da satsam ne kadara gider?
Sen gene iyi almışsın %38 sarjla 4 saat ekran süresi ben %22 kala 4 saat alıyorum bu telefonnun bataryası çöp

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Ya arkadaşlar telefonu kullanan herkes sabit 7-8 saat ekran süresi mi alacak diye birşey mi var?Kullanımdan kullanıma çok farkeden birşey bu. Bazen benim 4000 mah pil bile bazen dışarıda 6-7 saat ekran süresi veriyor. Sizin 3350 mah bataryadan beklentiniz neydi anlamıyorum. Alırken 3350 mah olduğunu bilmiyor muydunuz ki 4000 mah pili olan bir telefon beklentisi içine giriyorsunuz.
Bir adam dışarıda %100 parlaklıkla gps kullanır şebeke çekmez 3-4 saat alır bir başkası evde Wifi ile video izler 8 saat alır. Sadece ekran süresini kıstas alarak pil yorumu yapıyorsunuz bu çok yanlış. Ki pil kullanımında her detay çok önemlidir

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Ya arkadaşlar telefonu kullanan herkes sabit 7-8 saat ekran süresi mi alacak diye birşey mi var?Kullanımdan kullanıma çok farkeden birşey bu. Bazen benim 4000 mah pil bile bazen dışarıda 6-7 saat ekran süresi veriyor. Sizin 3350 mah bataryadan beklentiniz neydi anlamıyorum. Alırken 3350 mah olduğunu bilmiyor muydunuz ki 4000 mah pili olan bir telefon beklentisi içine giriyorsunuz.
Bir adam dışarıda %100 parlaklıkla gps kullanır şebeke çekmez 3-4 saat alır bir başkası evde Wifi ile video izler 8 saat alır. Sadece ekran süresini kıstas alarak pil yorumu yapıyorsunuz bu çok yanlış. Ki pil kullanımında her detay çok önemlidir
Telefonu sarjı %100 ken pil tasarrufunu açıyorum artık sarjı bitmesin diye parlalıklığıda %25 seviyesinde kullanıyorm zorla 5 saat ekran süresi alıyom

Oyla:
Üst Alt