Soru Mi 8 Lite dan Note 8 Pro ya geçilir mi

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
bundan önceki cihazım note 7 idi ve açık söylüyorum pişman oldum nerde note 7 nerde note 8 pro doğru düzgün içerik yok konular vs bi işlem yaparken tamamen sizin kendi bilginize dayanarak yapmanız gerekiyor googleye bi arama yapın note 8 diye inanın kimseyi karalamıyorum ama okuduğunuz halde anlayamıyorsunuz o derece ama note 7 mesela oldukça tutulan ve popüler bir cihaz konular rehberler de o kalitede oluyor daha çabuk ve kolay anlaşılır buluyorsunuz ihtiyacınız neyse :)
Yazılımla aram iyi hocam benim o konuda tereddüt çok yok bende j5 2015de MIUI 8 kullanmış birisiyim ben giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle söyliyim bütçe 1600 işte.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Yazılımla aram iyi hocam benim o konuda tereddüt çok yok bende j5 2015de MIUI 8 kullanmış birisiyim ben giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle söyliyim bütçe 1600 işte.
aynı sebepten bende aldım hocam kayıtsız 1650 ye aldım cihazı imei kendim attım ama bence biraz daha bakıp araştırın yurtdışı alacaksınız madem mediatek işlemcili cihazdan uzak durmak lazım yine söylüyorum pişman oldum sizde olabilirsiniz kesinlikle karamala için değil bu forumda kaç kişi var bootloader açmayıp orjinal kullanan o yüzden başka modellere göz atın derim bi arkadaşınız olarak :)

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
aynı sebepten bende aldım hocam kayıtsız 1650 ye aldım cihazı imei kendim attım ama bence biraz daha bakıp araştırın yurtdışı alacaksınız madem mediatek işlemcili cihazdan uzak durmak lazım yine söylüyorum pişman oldum sizde olabilirsiniz kesinlikle karamala için değil bu forumda kaç kişi var bootloader açmayıp orjinal kullanan o yüzden başka modellere göz atın derim bi arkadaşınız olarak :)
Mi 9 t ler 1800e kadar düşmüştü ne güzel ondada durum malum 9t kalmadı zaten note9 pro çıktı oda uçuk gelir kalacaz gibi böyle gaza gelip 8 pro almazsak bakalım hayırlısı.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Mi 9 t ler 1800e kadar düşmüştü ne güzel ondada durum malum 9t kalmadı zaten note9 pro çıktı oda uçuk gelir kalacaz gibi böyle gaza gelip 8 pro almazsak bakalım hayırlısı.
yakın olsak ben yardımcı olabilirim hocam ama ?

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
yakın olsak ben yardımcı olabilirim hocam ama ?
Beklicez artık ya sadece mi 8 lite ın garantisi bitmeden fiyatı çok düşmeden çıkarmak istiyorum elimden ama telefonsuz da durulmaz mecbur beklicez.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
ben mi 8 lite ile takaslarım :)

S

Silinen üye 107783

Guest
Bende aynı soruyu kendime pocofone f1'e geçsem mi diye soruyorum. Şuanda Note 8 Pro kullanıyorum fakat kasılmalarından vs iyice bunaldım.

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Bende aynı soruyu kendime pocofone f1'e geçsem mi diye soruyorum. Şuanda Note 8 Pro kullanıyorum fakat kasılmalarından vs iyice bunaldım.
Kasıyomu demek note 8 pro
Benim elime geçenler hep akıyordu ama

S

Silinen üye 107783

Guest
Önce ki cihazım One plus 7T idi bazı sebeplerden dolayı Note 8 Pro geçtim. Bana inanılmaz ağır geliyor

Üst Alt