Soru Mi 8 Lite dan Note 8 Pro ya geçilir mi

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Arkadaşlar şuan mi 8 Lite kullanıyorum 4 64 lük garantili telefonun akıcılığından performansından yana bi problemim yok ama batarya yoğun kullanımda beni hiç tatmin etmiyor sırf batarya yüzünden note 8 pro düşünüyorum başka bi modele yükselme şansım yok bütçe ona yetecek sizce note 8 pro batarya konusunda beni tatmin edermi.
Yani full oyun oynamada mlbb 6 saat ekran süresi verirmi yarı parlaklıkta.

Son düzenleme:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Eğer Tek Sıkıntı Pil İse Olabilir Hocam Ama Diğer Konularda Sıkıntılı Cihaz Ben 1 Aydır Kullanıyorum Batarya Roma Göre Değişiklik Gösteriyor Biraz İmzanızda Mi Room Görüyorum Note 8 Pro İstiyorsanız Onu Unutun EU romuda :) Stock Romla Gayet İyi Son Olarak

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcisi snapdragon olsa zaten tereddüt etmicemde ondan çekiniyorum evet şuan miroom kullanıyorum mi 8 lite aslında gece koyuyorum mobil veri filan kapalı sabaha kadar hiç sarjı gitmiyor ama oyuna girince akmaya başlıyor.
Note 8 proda elime geçti problem görmek yerine arayüz bile yağ gibi aktığı için düşünmeye başladım dayantıktan sonra stock romla kullanırım onu zaten malum yollu alicam alırsam ama işte tereddütteyim.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
malum yolla almayın hocam ben öyle bi hata yaptım sıkıntısı çoğalıyor Mi Hesabı Yedekleme Ypmıyor En Kötü Olanı bu imei atıldıktan sonra mi cihazı tanımıyor yani kısaca

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
İşlemini kendim yaptım zaten 2 abiye bi sıkıntıları yok o konuda tereddüt pek yok işlemciden çekiniyorum sadece bide batarya gerçekten hakkını veriyor mu.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
İşlemini kendim yaptım zaten 2 abiye bi sıkıntıları yok o konuda tereddüt pek yok işlemciden çekiniyorum sadece bide batarya gerçekten hakkını veriyor mu.
ben şu romu kullanıyorum ve bataryadan oldukça memnunum hocam oyun oynarım ama aşırı değil gün içinde internet sürekli açık günü rahat çıkartıyor

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
belki mi 9 lite alma imkanınız varsa note 8 pro yerine daha mantıklı bir seçim olur snapdragon işlemciden dolayı

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
belki mi 9 lite alma imkanınız varsa note 8 pro yerine daha mantıklı bir seçim olur snapdragon işlemciden dolayı
Maalesef öyle şansım olsa tereddütsüz 9t alırım zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şu romu kullanıyorum ve bataryadan oldukça memnunum hocam oyun oynarım ama aşırı değil gün içinde internet sürekli açık günü rahat çıkartıyor

Ben Endonezya romu kurarım zaten de

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
bundan önceki cihazım note 7 idi ve açık söylüyorum pişman oldum nerde note 7 nerde note 8 pro doğru düzgün içerik yok konular vs bi işlem yaparken tamamen sizin kendi bilginize dayanarak yapmanız gerekiyor googleye bi arama yapın note 8 pro diye inanın kimseyi karalamıyorum ama okuduğunuz halde anlayamıyorsunuz o derece ama note 7 mesela oldukça tutulan ve popüler bir cihaz konular rehberler de o kalitede oluyor daha çabuk ve kolay anlaşılır buluyorsunuz ihtiyacınız neyse :)

Üst Alt