Soru Mi 8 lite camera video güncelleme gelir mi

• Konbuyu başlatan AAas
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 718

09fr15

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
3
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bende özelleştirilebilir ve sorunsuz bir deneyim olsun isterim ama öyle bir rom var mı bilmiyorum. Önceliğim işim gücün arasında mobil veri kopmasından ötürü sıkıntıya düşmemek ve instagramda kesik kesik ilerleyen hikayeden kurtulmak. Sırf bu yüzden fotoğraftan başka birşey paylaşamıyorum. Fotoğrafın üstüne hareketli gif ekleyince bile çöpe dönüyor.
Ne yazıkki bunu çözemeyeceksin xiaomi ile değil genel olarak instagram ve android ekosisteminin bir türlü yıldızının barışmamasından kaynaklanıyor durum. ios de çatır çatır story atılabiliyorken androidlerin hepsinde bu fps düşüklüğü sorunu var.

Mert35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
Ne yazıkki bunu çözemeyeceksin xiaomi ile değil genel olarak instagram ve android ekosisteminin bir türlü yıldızının barışmamasından kaynaklanıyor durum. ios de çatır çatır story atılabiliyorken androidlerin hepsinde bu fps düşüklüğü sorunu var.
Hocam instagramın 51 ile başlayan bir sürümü vardı forumda, oradaki hikaye netliği olsa razıyım. Ben hikaye attığımda videoyu seri seri play pause yaparsınız takılır ya, aynı o şekilde oluyor. Cevabınız için teşekkür ederim.

Üst Alt