Miui 11 arayüz güncellemesi, sürücü güncellemeleri android 10 ile beraber gelebilir. Kamerayı sıfırlayıp denediniz mi?hocam geç oldu kusura bakmayın global 10.3.5 miui 11 de camerayla ilgili bir güncelleme var mı
Güncelleyicide yani paylaştığınız ss de romu sadece beta kullanıcılarının yükleyebileceği betaya dahilseniz xioami hesabıyla oturum açmanız gerektiği yazıyor. Aksi halde romu yükleyebilmeniz için twrp ile flashlamanız gerekli.Ben neden guncelleyemiyorum
Hocam merhaba, sizi bulmuşken sorayım. Mi 8 lite kullanıyorsunuz sanırım ve rom konularında baya tecrübelisiniz gördüğüm kadarıyla. Ben global kullanıyorum bl kapalı. Miui 11 güncellemesini bekliyorum, eğer sorunlar düzelmez ise rootlayıp custom rom yükleyeceğim. Daha önce forumda gezerken gördüğüm aosp tabanlı romlarda instagram hikaye fps sorunu yokmuş. Bu konuda bilginiz var mı instagramın sorunsuz çalıştığı rom, mobil veri kopmalarının yaşanmadığı.Hangi romu kullandığınızı ve video ekleyebilir misiniz hocam?
Merhaba, eu beta/stabil romlarda veri kopması sorunu yok ama insta hikaye kullanmadığım için fps sorunu yaşarmısınız bilemem. Aosp romlar bana çok sade geldiği için akşam kurulum yapıp deneyip sabah başka roma geçiyorum.Hocam merhaba, sizi bulmuşken sorayım. Mi 8 lite kullanıyorsunuz sanırım ve rom konularında baya tecrübelisiniz gördüğüm kadarıyla. Ben global kullanıyorum bl kapalı. Miui 11 güncellemesini bekliyorum, eğer sorunlar düzelmez ise rootlayıp custom rom yükleyeceğim. Daha önce forumda gezerken gördüğüm aosp tabanlı romlarda instagram hikaye fps sorunu yokmuş. Bu konuda bilginiz var mı instagramın sorunsuz çalıştığı rom, mobil veri kopmalarının yaşanmadığı.
Beta kaydınız var mı, yada cihazın BL kilidi açık mı? Beta kaydınız var ise oturum açarak, yok ise twrp flashlayıp twrp üzerinden romu flashlayarak yapabilirsiniz.Nasil yapacam onu
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bende özelleştirilebilir ve sorunsuz bir deneyim olsun isterim ama öyle bir rom var mı bilmiyorum. Önceliğim işim gücün arasında mobil veri kopmasından ötürü sıkıntıya düşmemek ve instagramda kesik kesik ilerleyen hikayeden kurtulmak. Sırf bu yüzden fotoğraftan başka birşey paylaşamıyorum. Fotoğrafın üstüne hareketli gif ekleyince bile çöpe dönüyor.Merhaba, eu beta/stabil romlarda veri kopması sorunu yok ama insta hikaye kullanmadığım için fps sorunu yaşarmısınız bilemem. Aosp romlar bana çok sade geldiği için akşam kurulum yapıp deneyip sabah başka roma geçiyorum.