veri sıfırlama denedim sıfırdan rom kurmakta veri kaybı olucakHocam kamera uygulamasının verilerini temizleyin düzelecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O şekilde düzelmez ise cihazınızı yedekleyip sıfırlamanız fayda sağlayabilir.
Persist flaşlamayı deneyin. Genelde o yüzden oluyor.veri sıfırlama denedim sıfırdan rom kurmakta veri kaybı olucak
konu veya link atarmisin
gcam api yi magisk moduluyle açtıktan sonra tekrar kaldırdım wp gibi yerlerde kamera çalışmıyor nasıl düzeltebilirim
betadayim her hafta yapıyorum dediginiz o yontemikullanmakta olduğunuz rom'un güncel veya üst versiyonu varsa twrp den flashlayınca düzelicektir, ya da aynı romu'uda flashlayabilirsiniz
benzer sorunu yaşadım bende aynı cihazda , romu güncelleyince düzeldi herşey
öncesinde nandroid back up ile herşeyinizi yedeklemenizi alın
ben eu betadayim fastboot romu nasıl bulucamRehber - Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)
Persist Neden Yüklenir? Telefondaki sensörler çalışmıyorsa, çağrı esnasında telefonu kulağınıza götürdüğünüzde ekran kapanmıyorsa, Wifi/Bluetooth hata veriyorsa, kamera net fotoğraf çekmiyorsa, parmak izi okuyucusu çalışmıyorsa vb. durumlarda cihazınıza persist flashlamanız gereklidir...forum.miuiturkiye.net
Öncelikle yedeginizi alip kullandığınız romu baştan kurun temiz kurulumla. Bazı sorunlar romu baştan kurana dek düzelmiyor. Olmazsa stock roma geçip bakarsınız çalışıyor mu, çalışmazsa stock romun dosyasından persist.img yi alıp twrpden flaşlarsınız.betadayim her hafta yapıyorum dediginiz o yontemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben eu betadayim fastboot romu nasıl bulucam![]()
stokla betanin persisti farklimidir backup alip denemeye degermiÖncelikle yedeginizi alip kullandığınız romu baştan kurun temiz kurulumla. Bazı sorunlar romu baştan kurana dek düzelmiyor. Olmazsa stock roma geçip bakarsınız çalışıyor mu, çalışmazsa stock romun dosyasından persist.img yi alıp twrpden flaşlarsınız.