Yardım Mi 8 Lite Bluetooth Kulaklık & Hoparlör Düşük Ses Problemi

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable 10.0.5.0
Telefon Modeli
Mi 8 Lite 64 GB 4 GB Ram
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Mi 8 Lite cihazını kullanmaktayım, telefondan gayet memnunum fakat kullanmış olduğum bluetooth kulaklıklar ve hoparlörlerde çok düşük ses çıkışı vermekte. Çözüm için araştırdığımda bölgeyi değiştirin gibi tavsiyeler okudum fakat sorun çözülmedi. Aynı kulaklık ve hoparlörleri başka telefonlarda kullandığım zaman gayet yüksek ses vermekte fakat Mi 8 Lite'da ses ayarını en sona alsam bile olması gerekenden çok daha az ses çıkışı veriyor. Bu problem ile karşılaşıp herhangi bir çözümünü bulabilen var mı acaba ?

Cihaz MIUI Global 10.0 [10.0.5.0] kararlı sürümde Android sürümü ise 8.1.0. Global Versiyon

Grimwood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi8Lite
Konular
1
Bluetooth ayarlarına giriniz, önceden eşleştirdiğiniz cihazın sağ tarafında ekran görüntüsünde daire içine alınan butona dokununuz, açılan ekranda telefon sesi ve kişi paylaşımı açıksa kapatınız. Birde bu şekilde deniyebilirsiniz.

Denemiştim daha önceden hocam ne yazık ki hala aynı devan etmekte. Eşleştirmeyi kaldırıp yeniden eşleştirince hiç sıkıntısız çalışıyor çok saçma bir problem.

Oyla:

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Denemiştim daha önceden hocam ne yazık ki hala aynı devan etmekte. Eşleştirmeyi kaldırıp yeniden eşleştirince hiç sıkıntısız çalışıyor çok saçma bir problem.
Olmaması üzdü açıkçası. Şayet varsa başka Bluetooth ses aygıtı ile denemekte fayda var. Umarım probleminiz düzelir.

Oyla:

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Ben goldmaster enjoy 100 ile kullanıyorum. Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Aşırı derece yüksek ses veriyor.

Oyla:
Üst Alt