Yardım Mi 8 Lite Bluetooth Kulaklık & Hoparlör Düşük Ses Problemi

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable 10.0.5.0
Telefon Modeli
Mi 8 Lite 64 GB 4 GB Ram
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Mi 8 Lite cihazını kullanmaktayım, telefondan gayet memnunum fakat kullanmış olduğum bluetooth kulaklıklar ve hoparlörlerde çok düşük ses çıkışı vermekte. Çözüm için araştırdığımda bölgeyi değiştirin gibi tavsiyeler okudum fakat sorun çözülmedi. Aynı kulaklık ve hoparlörleri başka telefonlarda kullandığım zaman gayet yüksek ses vermekte fakat Mi 8 Lite'da ses ayarını en sona alsam bile olması gerekenden çok daha az ses çıkışı veriyor. Bu problem ile karşılaşıp herhangi bir çözümünü bulabilen var mı acaba ?

Cihaz MIUI Global 10.0 [10.0.5.0] kararlı sürümde Android sürümü ise 8.1.0. Global Versiyon

Grimwood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi8Lite
Konular
1
Hocam bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu ben de yaşıyorum. Kulaklığın eşleşmesini kaldırıo yeniden eşleştirince sesi artıyor çok saçma bir şekilde. Eşleşmiş şekilde kullanırsam çok kısık seste geliyor.

Oyla:

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Hocam bende mi 8 lite da Bluetooth kulaklık kullanıyorum ama öyle bir sorun yok

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
X2T bluetooth kulaklık kullanıyorum android 9da ses daha da arttı şuan gayet yeterli geliyor bana birde
TRY 145.92 51%OFF | Abuzhen Enceinte Hoparlör Bluetooth hoparlör Taşınabilir Kablosuz Stereo Altavoz Bluetooth ile Telefon Xiaomi TF FM Alarm Clocksom

Bu speakerı aldım telefonla bağlayınca ses 2 kademe daha düşük ama hafıza kartı takınca daha yüksek fakat öğle aşırı derecede kötü bir ses durumu yok böyle bir durumla karşılaşmadım şuana kadar...

Telefonunu güncellemeyi dene son android güncellemesinde ses baya iyileşti...

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok

Oyla:

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Mix 2S modeline geçtim şu anda böyle bir problem yaşamıyorum. Fakat düşük ses problemi yaşıyorsanız Mi 8 Lite modelinde sırasıyla yapmanız gereken ayarları söyleyeyim; ilk başta geliştirici seçeneklerini açmanız lazım, bunun için sırasıyla ayarlar>telefon hakkında>MIUI sürümü olan kısma 5 kez üst üste dokunun ekranın alt kısmında artık bir geliştiricisiniz mesajı geldiğinde tekrardan ayarlar bölümüne geri dönün>ek ayarlar kısmına gelin>geliştirici seçenekleri> sayfanın aşağı kısımlarında mutlak sesi devre dışı bırak diye seçenek olacak onu açın. Daha sonra eşleştirdiğiniz kablosuz kulaklık ya da hoparlörün eşleştirmesini cihazınızdan kaldırın ve telefonu yeniden başlatın. Tekrardan eşleştirme yaptıktan sonra bluetooth cihazınızın üzerinde ses ayarı yapacak buton varsa son sese alın, aynı şekilde telefondan da sesi yükseltin. Mi 8 Lite kullanırken bu şekilde çözüme kavuşmuştum.

Ek olarak Android 8.1 sürümünde iken bu methodu uygulamıştım.

Oyla:

Grimwood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi8Lite
Konular
1
Dediğinizi yaptım hocam. Normalde fazlasıyla bi ses artışı gerçekleşti ama ikinci bağlantımda yine ses düşüklüğü yaşadım. Sanırım kulaklıkla telefon uyumsuz. Bu yüzden sıkıntı çekiyorum

Oyla:

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Dediğinizi yaptım hocam. Normalde fazlasıyla bi ses artışı gerçekleşti ama ikinci bağlantımda yine ses düşüklüğü yaşadım. Sanırım kulaklıkla telefon uyumsuz. Bu yüzden sıkıntı çekiyorum
Bluetooth ayarlarına giriniz, önceden eşleştirdiğiniz cihazın sağ tarafında ekran görüntüsünde daire içine alınan butona dokununuz, açılan ekranda telefon sesi ve kişi paylaşımı açıksa kapatınız. Birde bu şekilde deniyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20190325_195258.jpg
    IMG_20190325_195258.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2019-03-25-19-51-26-695_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-03-25-19-51-26-695_com.android.settings.png
    94,5 KB · Görüntüleme: 37
Oyla:
Üst Alt