Bence çok güzel hocamHocam MIUI 11 de berbat olmuş
Ben otomatikte kullanıyorum. Öyle pek pil süresine falan da takılmam. Ne verirse odur.Yani hocam güncelleme gelince güncellemiycekmiyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben hiç o saat Keri görmedim en fazla gördüğüm saat 6 45
Hocam ben telefonu alalı 6 ay falan oldu ondan android 8 in ekran süresini bilmiyorum
Birde hepinizin parlaklık düzeyi ne merak ettim
Nasıl hocam ben MIUI 11 de 6 saat 5.30 dekan görüyorum siz 5 saat 15 dk filan görüceksinizBence çok güzel hocam
Hocam telefonun ekran süresi ekran açık kaldığı zaman hesaplanıyor ne kadar oynarsanız o kadar ekran süresi alırsınızNasıl hocam ben MIUI 11 de 6 saat 5.30 dekan görüyorum siz 5 saat 15 dk filan görüceksiniz
Birde 29 Ekim günü ekran süreniz nasıl o kadar fazla
Hocam ben 3300 mAh bataryayla nasıl 10 saat ekran süresi aldınız bunun sırrı nedirHocam telefonun ekran süresi ekran açık kaldığı zaman hesaplanıyor ne kadar oynarsanız o kadar ekran süresi alırsınız
Hocam sürekli ekran başında olunca öle oldu bide mi room un etkiside varHocam ben 3300 mAh bataryayla nasıl 10 saat ekran süresi aldınız bunun sırrı nedir
Mi rom link atarmısınız ota dan gelen MIUI 11 iyi performan svermesse ona geçeceğimHocam sürekli ekran başında olunca öle oldu bide mi room un etkiside var