Yardım Mi 8 lite batarya çabuk bitiyor.

• Konbuyu başlatan Engin7
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 24
  • Görüntüleme 922

Engin7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.3
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Mi 8 lite kullanıyorum birkaç aydır hücre bekleme çok fazla şarj tüketiyor. Yazılımsal bir şey midir acaba ? Rom ile düzelirse rom önerisi alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
Miui 11 de benimde yüksekti miui 12 ye geçtim fabrika ayarlarına da döndüm farklı operatör de denedim gene yüksek yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi 8 lite nin pil grafiğinde sorun var diye düşünüyorum, benim bileklik olduğu için Bluetooth hep açık ve grafikte %90 görünüyor hücre bekleme %2. Bluetoothu kapatsam bu sefer de başka bir şey yükseliyor garip. Ekranın hiç yüksek seviyeye çıktığını görmedim 5 saat erkan süresi alıyorum

Oyla:

Engin7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Hali hazırda global Miui 12 kullanıyorum ama sakın iyi bir rom diye sanmayın, üşendiğim için. Pixel Experience kullanmayalı 6 ila 8 ay oldu çok rahat o yüzden bir şey diyemem. Eu romdan memnun olanlar vardı bu model ve miui 12 de üşenmem diyorsanız bi deneyin.
Tamamdır teşekkür ederim bir deneyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 8 lite nin pil grafiğinde sorun var diye düşünüyorum, benim bileklik olduğu için Bluetooth hep açık ve grafikte %90 görünüyor hücre bekleme %2. Bluetoothu kapatsam bu sefer de başka bir şey yükseliyor garip. Ekranın hiç yüksek seviyeye çıktığını görmedim 5 saat erkan süresi alıyorum
Bileklik bağlayınca bende de aynısı oluyor. Ama ekran süresi 4 saat falan anca.

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam güncellemeler sonrasında cihazı sıfırladınız mı hiç?
Sıfırladım hocam sonuç değişmedi hatta siz bunu dediğinizde üşenmeyip tekrar hard reset attım hiç bir getirisi olmadı. Belki 5-10 dk getirisi olmuştur :D

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sıfırladım hocam sonuç değişmedi hatta siz bunu dediğinizde üşenmeyip tekrar hard reset attım hiç bir getirisi olmadı. Belki 5-10 dk getirisi olmuştur :D
Hocam ben size sıfırlayın demedim ki, sadece sıfırladınız mı diye sordum giggle~~ Neyse en azından bir tercihi elemiş olduk. BL açık ise fastboot rom deneyebilirsiniz hocam.

Oyla:

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam ben size sıfırlayın demedim ki, sadece sıfırladınız mı diye sordum giggle~~ Neyse en azından bir tercihi elemiş olduk. BL açık ise fastboot rom deneyebilirsiniz hocam.

Hocam sıkıntı yok denedik sonuçta :D Ayrıca ilk yorumumda belirttim hocam deneyebileceğim her şeyi denedim. Artık tekrar root işine dönme zamanım geldi galiba 1-2 yıldır root işleri ile uğraşmıyorum eskiden hevesliydim ne güzel dolbydi, modüldü şuydu buydu derken zaman akıyordu :D

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam sıkıntı yok denedik sonuçta :D Ayrıca ilk yorumumda belirttim hocam deneyebileceğim her şeyi denedim. Artık tekrar root işine dönme zamanım geldi galiba 1-2 yıldır root işleri ile uğraşmıyorum eskiden hevesliydim ne güzel dolbydi, modüldü şuydu buydu derken zaman akıyordu :D
Hocam siz mi 8 lite gibi bir canavara zincir mi vurdunuz, çözün zincirini özgürleşsin gerçek yüzü meydana çıksın haha--

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Merhabalar. Mi 8 lite kullanıyorum birkaç aydır hücre bekleme çok fazla şarj tüketiyor. Yazılımsal bir şey midir acaba ? Rom ile düzelirse rom önerisi alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kronik batarya sorunu..

Oyla:

Engin7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Miui 12 eu rom kurdum şu anlık iyi gibi denedikten sonra yazarım tekrar.
Bir de gcam kurmak istiyorum ama kurduğum zaman stock kamera ve whatsapp kamerası çalışmıyor. Ne yapabilirim ?

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Miui 12 eu rom kurdum şu anlık iyi gibi denedikten sonra yazarım tekrar.
Bir de gcam kurmak istiyorum ama kurduğum zaman stock kamera ve whatsapp kamerası çalışmıyor. Ne yapabilirim ?
Hocam önermiyorum hocam, stock kameram bozulunca hepsini denedim, gece modu dışında bir artıları yok, eksileri var. Gcam V8 sürümü çıkınca yeniden deneriz giggle~~

Oyla:
Üst Alt