Yardım Mi 8 Lite Arayanlar Ulaşamıyor

club1520

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xaomi Pad 5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.2
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Uzun yıllar İphone kullandım ve bir hafta önce Mi 8 Lite aldım. Ama alacağıma pişman oldun telefonu değiştirdikten sonra cihazın şebekesini çekmesine rağmen arayanlar ulaşamıyor. Cihazı yenide başlatmak veya ben bir defa arama yapmam gerekiyor ben arama yaptıktan sonra arayanlar ulaşıyor gün içinde 3-4 defa oluyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? Bir çözüm yolu var mı? Kullandığım hat vodafone müşteri hizmetlerini aradım. Forumdan araştırdığım kadar bazı arkadaşlar Volte kapatın demişler cihazı aldığımdan beridir hep kapalı. Yardımlarınız için teşekkürler

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
bende 8 lite şebeke sorununu cihazı satarak çözdüm. mi 8 se aldım, huzur buldum :)

Oyla:

kubbanito

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
bende 8 lite şebeke sorununu cihazı satarak çözdüm. mi 8 se aldım, huzur buldum :)
Bende 10.2.2.0 kurulu. Önceki sürüme dönenler sorunu halletmiş genel olarak. Acaba yeni güncellemeyle hepsini halletmezler mi? N'olur halletsinler;(

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Bende 10.2.2.0 kurulu. Önceki sürüme dönenler sorunu halletmiş genel olarak. Acaba yeni güncellemeyle hepsini halletmezler mi? N'olur halletsinler;(
Yeni güncelleme ile düzelmez ise eski sürümü kurup bu sorundan kurtulabilirsiniz...

Oyla:

kubbanito

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
Yeni güncelleme ile düzelmez ise eski sürümü kurup bu sorundan kurtulabilirsiniz...
Güncellemeyi geri alarak aranamama sorunu da çözülüyor mu acaba? Onunla ilgili bir şey bulamadım, genelde mobil internetin kesilmesi tartışılmış.

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
kubbanito benim elimde 1 cihaz daha var mi 8 lite 6/128 model. delta garantili olduğu için bootloader kilidini açmak için başvurdum rom değiştireceğim. sizde servise gönderip sürüm düşürebilirsiniz yada kilidi açıp rom değiştirebilirsiniz. açıldığı anda eu beta rom a geçmeyi düşünüyorum.

Oyla:

Erdd68

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Merhaba aynı sorun bende de var.samsung kullanırken bu sorunları yaşamıyordm

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
bu sorun bu cihazların hepsinde var hocam. sadece herkes farketmiyor. mesela benide çok rahatsız etmiyordu işyeri ve evde wifi olduğu için. mesela wifi ağından çıktığım anda 4g çalışmıyordu. uçak moduna alınca düzeliyordu. daha sonra çarşıda normal bir kapalı yere işyerlerine bile girsem 4g çekmiyordu. ilk başlarda da arayanlar ulaşamıyordu. o kendi kendine düzeldi. ve enteresan olanı operatörün kapalıyken arandınız mesajıda gelmiyordu. yani aramalar bir şekilde cihaza ulaşıyorki operatör sms gönderemiyor

Oyla:

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
güncelleme gelene kadar tercig edilen ağı 3g yapın başka bir çözümü yok hocam. önce sim yuvasını değiştirip kullanmayı da deneyebilirsiniz

Oyla:

kubbanito

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
güncelleme gelene kadar tercig edilen ağı 3g yapın başka bir çözümü yok hocam. önce sim yuvasını değiştirip kullanmayı da deneyebilirsiniz
İkisini de şimdi yaptım bakalım işe yarayacak mı? Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Oyla:

kubbanito

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
Güncelleme: Sim kartı ikinci göze, mobil veriyi de 3g'ye aldığımdan beri sorun yaşamadım. 3g'de internette farkedilir bir yavaşlama yok.

Oyla:
Üst Alt