Yardım Mi 8 Lite Arayanlar Ulaşamıyor

club1520

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xaomi Pad 5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.2
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Uzun yıllar İphone kullandım ve bir hafta önce Mi 8 Lite aldım. Ama alacağıma pişman oldun telefonu değiştirdikten sonra cihazın şebekesini çekmesine rağmen arayanlar ulaşamıyor. Cihazı yenide başlatmak veya ben bir defa arama yapmam gerekiyor ben arama yaptıktan sonra arayanlar ulaşıyor gün içinde 3-4 defa oluyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? Bir çözüm yolu var mı? Kullandığım hat vodafone müşteri hizmetlerini aradım. Forumdan araştırdığım kadar bazı arkadaşlar Volte kapatın demişler cihazı aldığımdan beridir hep kapalı. Yardımlarınız için teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Mi8 Lite için ilk defa bu probleme denk geliyorum fakat farklı model cihaz kullanan arkadaşlar SIM kartlarını değiştirdiklerinde sorunun ortadan kalktığını belirtmişlerdi. Eğer SIM kartınız eski ise yenilemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

club1520

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xaomi Pad 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi8 Lite için ilk defa bu probleme denk geliyorum fakat farklı model cihaz kullanan arkadaşlar SIM kartlarını değiştirdiklerinde sorunun ortadan kalktığını belirtmişlerdi. Eğer SIM kartınız eski ise yenilemenizi tavsiye ederim.
Hattım yeni. Pişman oldum cihazı aldığıma. Herşeyinden memnunum ama bu sorun soğuttu beni ilginiz için teşekkürler

Oyla:

canaoife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Gecmis olsun kardesim

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mylifec92

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Xiami mi 8 litt
Konular
0
Herkeze merhaba arkadaşlar Apple 6s mi satıp üzerine para ekleyip 2050 TL migrostan Xiaomi mi8 litte Aldım 128 GB 2 ay oldu telefonu arayanlar ulaşamıyor bana bazen ulaşabiliyorlar bazende kapalı gözüküyor beni arayanlara sorunu nasıl duzeltirim lütfen yardım edin çok pişmanım keşke almasaydim

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Herkeze merhaba arkadaşlar Apple 6s mi satıp üzerine para ekleyip 2050 TL migrostan Xiaomi mi8 litte Aldım 128 GB 2 ay oldu telefonu arayanlar ulaşamıyor bana bazen ulaşabiliyorlar bazende kapalı gözüküyor beni arayanlara sorunu nasıl duzeltirim lütfen yardım edin çok pişmanım keşke almasaydim
Cihazı 3G veya 2G ye alın 3310 gibi kullanın sorun bi nebze azalacaktır ama yine oluyo :D:D Keşke cihazı almadan forumu gezseydiniz.. :(

Oyla:

ft81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5S
Konular
28
Bir ara bende de oluyordu. Son zamanlarda yaşamıyorum bunu. Mi-Room 9.3.21 sürümü kullanıyorum.

Oyla:

kubbanito

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
Merhabalar. Uzun yıllar İphone kullandım ve bir hafta önce Mi 8 Lite aldım. Ama alacağıma pişman oldun telefonu değiştirdikten sonra cihazın şebekesini çekmesine rağmen arayanlar ulaşamıyor. Cihazı yenide başlatmak veya ben bir defa arama yapmam gerekiyor ben arama yaptıktan sonra arayanlar ulaşıyor gün içinde 3-4 defa oluyor. Bu sorunla karşılaşan var mı? Bir çözüm yolu var mı? Kullandığım hat vodafone müşteri hizmetlerini aradım. Forumdan araştırdığım kadar bazı arkadaşlar Volte kapatın demişler cihazı aldığımdan beridir hep kapalı. Yardımlarınız için teşekkürler
Merhaba, bende de bazen aynı sorun oluyor, arayanlar ulaşamıyor. Siz sorununuzu çözebildiniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, bende de bazen aynı sorun oluyor, arayanlar ulaşamıyor. Siz sorununuzu çözebildiniz mi?

Oyla:

T.ç.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mİ8 LİTE
Konular
7
Benzer sorun iphone 8 plus telefonumda vardı ancak her yolu denedim düzelmedi.ben de bu sorunu telefonu satarak aştım. modem sorunu var cihazda.paralel ithalat ise onarım konusunda sizi bayağı uğraştıracaktır.satıp yeni bir cihaz almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt