Çözüldü Mi 8 lite android 10

SedatDry

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11 Global 11.0.8
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi 8 lite android 10 güncellemesi alır mı redmi note 7 alıyor mi 8 lite alır diye düşünüyorum ama yinede sormak istedim bilgisi olan var mı?

SedatDry

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Mi9t de aynı hocam. Yukarı kaydırmada mi tarayıcı açılır varsayılan olmadığı halde. Sorun değil anlayacağınız.
Kardeşime daha dün redmi note 7 aldık onda google açılıyor güncellemeleri vs yaptık ama sinir oluyorum bazen

Oyla:

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
En güzeli mi 8 lite ı satıp başka bir cihaz almak. Güncelleme alsa ne olacak? Şebeke problemi bir yandan, 6 aylık cihazda ghost screen çıkması bir yandan. 18 ay garantisi vardı hiç uğraşmadım satıp mi 9t aldım.

Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
En güzeli mi 8 lite ı satıp başka bir cihaz almak. Güncelleme alsa ne olacak? Şebeke problemi bir yandan, 6 aylık cihazda ghost screen çıkması bir yandan. 18 ay garantisi vardı hiç uğraşmadım satıp mi 9t aldım.
Merakımı mazur görün hocam ama kaça sattınız? Aynı dertten muzdaribim ve 10 aylık garantili daha.

Oyla:

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Merakımı mazur görün hocam ama kaça sattınız? Aynı dertten muzdaribim ve 10 aylık garantili daha.
Hocam ghost screen olduğunu telefoncuya söyledim 18 ay garantili cihazı 1200 tlye verdim. Üzerine de 1500 TL ekleyip 64 GB xiaomi Türkiye garantili mi 9t aldım.

Oyla:
Üst Alt