- Adım
- ömer
- Cihazım
- GM 5 plus d
- Konular
- 42
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cam2api modüle yüklendikten sonra böyle açılmıyor.
Daha önceden yüklenmiş olduğunuz cam2api modülü var ise kaldırınız.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cam2api modüle yüklendikten sonra böyle açılmıyor.
Modüle listesi bir tane cam2api vardı açılmama sorunu yaşadığım için kaldırdım stock kamera geri döndüm. Xiaomi.eu MIUI 11 android 10 kullanıyorumDaha önceden yüklenmiş olduğunuz cam2api modülü var ise kaldırınız.
Rootlu olan bütün miui romlarda çalışıyor biliyorumEu stabil versiyonda deneyen var mı?
10'dayım hocam whatsapp vb. uygulamalarda görüntülü konuşmada hata veriyor görüntü yok herhangi bir fix yok mudur?Android 9 için kullanabilirsiniz.
stok kamera umrumda değil sadece gcam ve whatsapp vb.de kamera açılsın yeter10'dayım hocam whatsapp vb. uygulamalarda görüntülü konuşmada hata veriyor görüntü yok herhangi bir fix yok mudur?
miui light kullanman gerekiyor whatsap vs. hiçbirinde hata almaman için .Google kamerayı çalışmayı sağlayan kişinin romu. Ben kullanıyorum çok memnunum10'dayım hocam whatsapp vb. uygulamalarda görüntülü konuşmada hata veriyor görüntü yok herhangi bir fix yok mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok kamera umrumda değil sadece gcam ve whatsapp vb.de kamera açılsın yeter