- Adım
- Kyle Frost
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 1
Öncelikle herkese hayırlı işler hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar. 1 ay önce Mi 8 Lite 128 gb telefon aldım ve çok memnunum. İki hafta önce Android 9 güncellemesi geldi e ben de aldım ama telefon bi tuhaf oldu güncellemeden sonra. Güncelleyene kadar çok iyiydi. Sonra araştırdım meğer hatalıymış geri çekmişler ama iş işten çoktan geçti güncellemeyi almış bulundum. Miui konusunda gayet uzman sayılırım bu telden önce Mi 4 LTE kullandım 2 yılı aşkın süre. Androin 8.1 dönmek istedim dosyayı indirdim ama Pie güncellemesinden sonra güncelleme uygulamasından paket seçimi seçeneğini kaldırmışlar. Mi tool 2 yi indirdim kurayım diye bu kez de Mi'nin resmi sitesinden indirdiğim ROM'u tabiri caiz ise beğenmiyor. Ve kullandığım program ile telefon kilidini de kaldırmaya çalışıyorum ama bu kez 360 saat sonra tekrar deneyin diyor. Vel hasılı kelam ben Pie'deki hatalar düzeltilene kadar eski sürüme dönmek istiyorum. Foruma da yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum. Önerisi olan yol göstermek isteyen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.