Yardım Mi 8 Lite Adroid Pie (9) Güncellemesi

Kyle Frost

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kyle Frost
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Öncelikle herkese hayırlı işler hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar. 1 ay önce Mi 8 Lite 128 gb telefon aldım ve çok memnunum. İki hafta önce Android 9 güncellemesi geldi e ben de aldım ama telefon bi tuhaf oldu güncellemeden sonra. Güncelleyene kadar çok iyiydi. Sonra araştırdım meğer hatalıymış geri çekmişler ama iş işten çoktan geçti güncellemeyi almış bulundum. Miui konusunda gayet uzman sayılırım bu telden önce Mi 4 LTE kullandım 2 yılı aşkın süre. Androin 8.1 dönmek istedim dosyayı indirdim ama Pie güncellemesinden sonra güncelleme uygulamasından paket seçimi seçeneğini kaldırmışlar. Mi tool 2 yi indirdim kurayım diye bu kez de Mi'nin resmi sitesinden indirdiğim ROM'u tabiri caiz ise beğenmiyor. Ve kullandığım program ile telefon kilidini de kaldırmaya çalışıyorum ama bu kez 360 saat sonra tekrar deneyin diyor. Vel hasılı kelam ben Pie'deki hatalar düzeltilene kadar eski sürüme dönmek istiyorum. Foruma da yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum. Önerisi olan yol göstermek isteyen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bootloader kilidinin açılması için gereken 360 saat bitene kadar herhangi bir işlem yapmayın kilit açıldıktan sonra herhangi bir romu MI Flash tool aracılığıyla yükleyebilirsiniz.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Öncelikle herkese hayırlı işler hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar. 1 ay önce Mi 8 Lite 128 gb telefon aldım ve çok memnunum. İki hafta önce Android 9 güncellemesi geldi e ben de aldım ama telefon bi tuhaf oldu güncellemeden sonra. Güncelleyene kadar çok iyiydi. Sonra araştırdım meğer hatalıymış geri çekmişler ama iş işten çoktan geçti güncellemeyi almış bulundum. Miui konusunda gayet uzman sayılırım bu telden önce Mi 4 LTE kullandım 2 yılı aşkın süre. Androin 8.1 dönmek istedim dosyayı indirdim ama Pie güncellemesinden sonra güncelleme uygulamasından paket seçimi seçeneğini kaldırmışlar. Mi tool 2 yi indirdim kurayım diye bu kez de Mi'nin resmi sitesinden indirdiğim ROM'u tabiri caiz ise beğenmiyor. Ve kullandığım program ile telefon kilidini de kaldırmaya çalışıyorum ama bu kez 360 saat sonra tekrar deneyin diyor. Vel hasılı kelam ben Pie'deki hatalar düzeltilene kadar eski sürüme dönmek istiyorum. Foruma da yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum. Önerisi olan yol göstermek isteyen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba hocam güncelleme ekranında 10 yazısına on kere tıklayın güncelleme paketini seç aktif olacaktır fakat ARB kontrolü yapmayı da unutmayın

Kyle Frost

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kyle Frost
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidinin açılması için gereken 360 saat bitene kadar herhangi bir işlem yapmayın kilit açıldıktan sonra herhangi bir romu MI Flash tool aracılığıyla yükleyebilirsiniz.
İnşallah olur bekleyecem ama bekleyebilirsem :D Çok teşekkür ediyorum sağolun.

aytaccmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aytaç
Cihazım
mi 8 lite
Konular
3
Merhaba. Yaklaşık aynı zamanda almışız. Ben de aynı şeyleri yaşadım güncelleme yapınca. Ben sorunumu telefona hard format atarak çözdüm. Yeni guncellemeye kadar en azından idare eder diye düşünüyorum. Siz de bu şekilde format atmayı bir deneyin isterseniz.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kyle Frost

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kyle Frost
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Merhaba hocam güncelleme ekranında 10 yazısına on kere tıklayın güncelleme paketini seç aktif olacaktır fakat ARB kontrolü yapmayı da unutmayın
Hocam çok sağolun hemen denedim etkinleştirdim. Sayenizde bi şey daha öğrendim. İşten eve gidince ilk işim olacak. Çok sağolun tekrar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Yaklaşık aynı zamanda almışız. Ben de aynı şeyleri yaşadım güncelleme yapınca. Ben sorunumu telefona hard format atarak çözdüm. Yeni guncellemeye kadar en azından idare eder diye düşünüyorum. Siz de bu şekilde format atmayı bir deneyin isterseniz.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Düzeltmek için her yolu deneyeceğim.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Aşağı yukari herkes ayni seyleri yaşıyor. Geçmiş olsun hocam. BL açıp geri donerek ya da yeni güncellemeyi bekleyerek çözüme kavuşabiliriz ancak.

Kyle Frost

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kyle Frost
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Aşağı yukari herkes ayni seyleri yaşıyor. Geçmiş olsun hocam. BL açıp geri donerek ya da yeni güncellemeyi bekleyerek çözüme kavuşabiliriz ancak.
Öneriniz için çok sağolun. Akşam eve geçince önerilerin hepsini değerlendirip deneyeceğim sonucu da burdan bildireceğim inşallah sonuç alırım.

Kyle Frost

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kyle Frost
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Sayın Çveneburi hocam. Duramadım iş yerinde denedim sonuç ekte. ARB de yaptım tarif edilen adımları bir bir uyguladım Not Found hatası aldım. Paket seçtim ekteki resimde de görüleceği üzere eski sürüme döneş iznem yok diyor. Vaziyet bu ARB var anlamına geliyor. Başka bi yolu var mı? Yoksa heralde 360 saat bekleyecem gibi geliyor bana (Tabi o da başka bi hata vermezse).
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt