Sohbet Mi 8 Kulaklık Önerisi

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Sennheiser HD Bt 4.40 kullanıyorum okadar berrak ve net ki kesinlikle öneriyorum. Aptx-HD destekli spotify da dinlerken efsane kulaklığın tasarımıda çok güzel alan pişman olmaz ki sennheiser kulaklıkta telefonun Apple gibi birşey hem mallezeme hemde ses kalitesi üst düzey

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Sennheiser HD Bt 4.40 kullanıyorum okadar berrak ve net ki kesinlikle öneriyorum. Aptx-HD destekli spotify da dinlerken efsane kulaklığın tasarımıda çok güzel alan pişman olmaz ki sennheiser kulaklıkta telefonun Apple gibi birşey hem mallezeme hemde ses kalitesi üst düzey
Hocam çok pahalı spigen r32e kullanıyorum yetiyor post çok eski zaten

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
xiaomi airdots cikti acil degilse fiyati dusene kadar onu bekle

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Arkadaslar Mi 8 APtX HD ses desteyine sahip. Yani Bluetooth kulakliklarda ses kabloluya nazaran 3-4 kat daha iyi cikicak. Amma Bluetooth kulaklik da APTX desteyine sahip olmali. O yuzden kardesimiz bluetooth kulaklik aliyorsa aptx destekli bluetooth kulaklik alsa iyi olur. Benim onerim KZ kulakliklari.Aliexpressden alina bilir. Bluetooh modulunu ayri almak gerek aptx icin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

APTx Bluetooth kulakliklar biraz pahali oluyor.iyice arastirmak lazim
Hocam dediğiniz gibi mi 8 de aptx var ama xiaomi paralı diye lisansını almamış şuan qualcommun sitesinde sadece pocophone f1 ve mi mix 2 var. Bende de mi 6 vardı donanım olarak destekliyor ama yazılım olarak desteklemiyor o yüzden kulaklığımı gelince rom yükliyecem bazıları onlarda var diyor. Arkadaşın da rom yüklemesi gerekebilir.

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Hocam dediğiniz gibi mi 8 de aptx var ama xiaomi paralı diye lisansını almamış şuan qualcommun sitesinde sadece pocophone f1 ve mi mix 2 var. Bende de mi 6 vardı donanım olarak destekliyor ama yazılım olarak desteklemiyor o yüzden kulaklığımı gelince rom yükliyecem bazıları onlarda var diyor. Arkadaşın da rom yüklemesi gerekebilir.
Eminmisin? Normalde geliştirici seçeneklerde Bluetooth kısmı varsayılan olur değiştirilemez ben kulaklığı bağladığım zaman 32bit Aptx-HD olarak değişiyor(Mi8)

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Eu rom 8.1 li mi note 3 lere bile geldi. Bluetooth menusunde eşlenen cihazın türüne göre küçük bir yazıyla çıkıyor (aptx, aac gibi). Mi 8 llerde hayli hayli vardır

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Eminmisin? Normalde geliştirici seçeneklerde Bluetooth kısmı varsayılan olur değiştirilemez ben kulaklığı bağladığım zaman 32bit Aptx-HD olarak değişiyor(Mi8)
hocam burda yazmıyor yani ben onu söyledim bir kere konu açmıştım orda öyle söylediler birisi de eu rom kurmuş onda var diyordu mi 6 için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu rom 8.1 li mi note 3 lere bile geldi. Bluetooth menusunde eşlenen cihazın türüne göre küçük bir yazıyla çıkıyor (aptx, aac gibi). Mi 8 llerde hayli hayli vardır
Hocam eu larda oluyor yukarıda söylediğim gibi

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
mi 8 için qcy t1 pro almayı düşünüyorum acaba kulaklığı kullanan var mı ne düşünüyorsunuz bir de mi 8 için bluetooth kulaklık sesi düşük diyorlar kullananlar yorum yapabilir mi ?

Üst Alt