İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Kayganlık durumu nasıl acaba? Bu telefonda kılıf kullanılmasının en büyük sebebi arka yüzeyin kaygan olması çünkü...
yok hocam kaygan değil yani telefonların kayganlık seviyesi ile alakası yok
içi de böyle
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 8 using Tapatalk

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Rinkge yi tavsiye ederim mi6 da halen kullanıyorum özel darbe emici dizayna sahip biraz pahalı ama kaç kez düşürdüm iz bile yok.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Çok güzel ama ya, böyle kılıf neden Mi 5'e yok...

Rinkge yi tavsiye ederim mi6 da halen kullanıyorum özel darbe emici dizayna sahip biraz pahalı ama kaç kez düşürdüm iz bile yok.

Şeffaf bir kılıf olduğu için, solma gibi bir durumu falan mevcut mu hocam ? Benimde almak istediğim kılıftır fakat solmasından endişeleniyorum.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Lu

Şeffaf bir kılıf olduğu için, solma gibi bir durumu falan mevcut mu hocam ? Benimde almak istediğim kılıftır fakat solmasından endişeleniyorum.

Kutusunda özel askeri bir malzemeden yapıl

Oldukça kaliteli bir malzemeden yapılmış. Bumper gibi fakat kenarları ve telefonun düştüğünde kenar noktalarındaki darbeyi absorbe eden ilginç bir malzemeye sahip. İlk başta biraz kaba geldi ama , bir kaç kez düşürdüğümde "... eyvah gitti ..." dediğimde cihazda çizik olmaması son derece güven verici. Aliexpress fiuatı 60-70 tl arasındaydı..

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
konuyu takip ediyorum. sipariş süreci, kargo ve ürün kalitesi yorumlarınızı bekliyorum.

Ürünler bugün elime geçti, 10 gün gibi bir sürede ulaştı. Herhangi bir sorun yaşamadım. 3 ürün de oldukça kaliteli. Ekran filmi normal olarak bütün ekranı kapsamıyor, uygularken çok dikkatli olmak lazım ama kalitesi ve dokusu gayet güzel sadece parlak, mat film arayanlar bunu almasın. Siyah olan kılıf sert, yanlardan tam sarıyor altı ve üstü köşeler dışında açık ayrıca telefon tuşlarını açıkta bırakan bir tasarımı var. Slikon gri kılıf ise hemen hemen cihazın içerisinden çıkan ile aynı, biraz daha açık renk...

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Ürünler bugün elime geçti, 10 gün gibi bir sürede ulaştı. Herhangi bir sorun yaşamadım. 3 ürün de oldukça kaliteli. Ekran filmi normal olarak bütün ekranı kapsamıyor, uygularken çok dikkatli olmak lazım ama kalitesi ve dokusu gayet güzel sadece parlak, mat film arayanlar bunu almasın. Siyah olan kılıf sert, yanlardan tam sarıyor altı ve üstü köşeler dışında açık ayrıca telefon tuşlarını açıkta bırakan bir tasarımı var. Slikon gri kılıf ise hemen hemen cihazın içerisinden çıkan ile aynı, biraz daha açık renk...
fiyat olarak orada ki fiyatlar mı yoksa indirim falan oldu mu

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15

cyrux

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
6

Yorumunuz için teşekkür ederim, AUTO FOCUS-Ultimate Experience kılıfını aldım. Arka kamera ve sensörü tam olarak koruyabilsin diye tercih ettim bu ürünü. Arkadan da gayet iyi duruyor. Ekran koruyucu daha almadım bu ara iyice bakıp uyumlu olanı sipariş edeceğim.

kemalwebnet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi4c
Konular
2
Ben yıllardır Nilkin marka kullanıyorum çok memnunum. 10 dolar civarında henüz almadım ama alacağım en kısa zamanda.

beyzagur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tıp okuyor :((
Konular