İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

Çveneburi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Düzgün şekilde yerleştirdikten sonra 1 gün içinde tam yapışır diye okudum bir yerlerde. Ama bu bir günde yapışacak gibi de değil. Kenarını kaldırıp tekrar mı taksanız? Sonra da mümkünse telefonu yüz üstü düz bir zemine koyup, üzerine 1-2 kitap koyup sabitleyin gece boyunca. Belki bir faydası olur. Yeni almışsınız anladığım kadarıyla çöpe gitmesin.
Evet yeni aldım bir kere kaldırdım bir iken iki köşeye çıktı şimdi :) koruyucu aslında çok güzel leke falan tutmuyor ama canımı sıktı bu durum akşam artık bir baskı yapıcam kitap defter ne varsa bakalım ne olacak

ugurakbas06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
58
Mi 8 için tam uyumlu Şeffaf Silikon Kılıf nereden satın alabilirim ?

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Merhaba arkadaşlar tavsiyeler üzerine baseus ekran koruyucı aldım gerçekten çok güzel görünümü dokunuşu ekranı tam kaplaması herşeyi güzel ama şu sıkıntı var sensör çalışmıyor telefonla birini arayınca ekran kararıyor ve açılmıyor sanki sürekli kulağımda duruyormuş gibi davranıyor bu sensörü kapatabilir miyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Merhaba arkadaşlar tavsiyeler üzerine baseus ekran koruyucı aldım gerçekten çok güzel görünümü dokunuşu ekranı tam kaplaması herşeyi güzel ama şu sıkıntı var sensör çalışmıyor telefonla birini arayınca ekran kararıyor ve açılmıyor sanki sürekli kulağımda duruyormuş gibi davranıyor bu sensörü kapatabilir miyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ben de kullanıyorum ancak öyle bir sorun yaşamıyorum. Sizinki belki üst kısmın sensörleri kapatmasından kaynaklı olabilir. Ekran koruyucuyu takarken üst kısmının sensörleri kapatmayacak şekilde olduğundan emin olun.

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Ben de kullanıyorum ancak öyle bir sorun yaşamıyorum. Sizinki belki üst kısmın sensörleri kapatmasından kaynaklı olabilir. Ekran koruyucuyu takarken üst kısmının sensörleri kapatmayacak şekilde olduğundan emin olun.
Merhaba denedik telefoncu arkadaşla baya denedik hatta sigara paketlerinin üzerindeki jelatini denedim onda da problem oldu direk ekran kararıyor nasıl bu kadar hassas anlam veremedim siz hangi sürümü kullanıyorsunuz

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Merhaba denedik telefoncu arkadaşla baya denedik hatta sigara paketlerinin üzerindeki jelatini denedim onda da problem oldu direk ekran kararıyor nasıl bu kadar hassas anlam veremedim siz hangi sürümü kullanıyorsunuz

10.2.2 global romu kullanıyorum.

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
10.2.2 global romu kullanıyorum.
Buldum o özelliği kapattım öyle kullanıcam çok da engel değil bana açıkcası ama elran koruyucu gerçekten çok iyiymiş is falan çok az bırakıyo baseus

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
hallettim

Son düzenleme:

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Elinde ihtiyaç fazlasi baseus ekran koruyucu olan varsa ederi degerinde satin alinir?

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Arkadaşlar sentetik fiber karbon nillkin marka kap sipariş etmiştim bugün geldi çok farklı bir dokunuş hissiyatı var. Beklediğimden başarılı. Resimleri ekledim düşünen arkadaşlar için fikir olur.

sizden gördüm beğendim aldım gerçekten malzeme kalitesi koruması hissiyatı mükemmel tavsiye için çok teşekkür ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt