İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Flash kullanınca fotoğraflar düzgün çıkmıyor malesef sorunsuz olanı var mı bilmiyorum.

Gökmen32

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
G2
Konular
0
Bende onu merak ediyorum. Lens bulmak kolay ama kamerayı flaslı çekimde dahi etkilememesi gerek.

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Flash kismi acik benim kullandigimin. Lens kismina da tam oturuyor gayet memnunum ben tavsiye ederim
Sizin attığınız linkteki ürünü de inceledim yorumlarda resim ekleyenler var flaşlı çekimde sıkıntı mevcut kendimde bir ürün aldım onda da aynı sıkıntı var (bendekinde de flaş kısmı açık.Fotoğraflar aşırı beyaz çıkıyor)

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Sizin attığınız linkteki ürünü de inceledim yorumlarda resim ekleyenler var flaşlı çekimde sıkıntı mevcut kendimde bir ürün aldım onda da aynı sıkıntı var (bendekinde de flaş kısmı açık.Fotoğraflar aşırı beyaz çıkıyor)
Pek karanlik olmayan bir ortamda denedim su an bir sikinti yasamadim. Aksam daha karanlik ortamda deneyip yazarim buraya. Yorumlardaki bazi fotograflar inanilmaz kotu cikmis, o kadar olacagini tahmin etmiyorum. Bir de ben flashi pek kullanmiyorum, ortam zifiri karanlik degilse googlecam gece modu zaten harika isler cikartiyor. O yuzden memnunum ben icim rahat en azindan :)

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31

Bunun için çözüm kalın bir kılıf almak. Telefonu da kalınlaştıracak ama başka çaresi yok.

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Linklerseniz faydalanalım :)

Bu kılıflar slim yapıda ama kamera koruması var görseldeki ürünlere bakın aynılarını aliexpressden çok ucuza alabilirsiniz.Linklerdeki fiyatlara bakmayın nerde ucuz bulursanız ordan alın ben görsel olsun diye ekledim tr de hepsi 24-35 arası alide ise 10-15 arasına bulunuyor.

Bazılarında bir taraf diğerinden yüksek olma durumu olabiliyor.
Eğer spigen rugged armor düşünürseniz en iyisi bu bence koruma olarak görsellikte iyi çok kabalaştırmıyor hem ekranı hemde kamerayı korur düz zemine koyunca.

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31

Bu kılıflar slim yapıda ama kamera koruması var görseldeki ürünlere bakın aynılarını aliexpressden çok ucuza alabilirsiniz.Linklerdeki fiyatlara bakmayın nerde ucuz bulursanız ordan alın ben görsel olsun diye ekledim tr de hepsi 24-35 arası alide ise 10-15 arasına bulunuyor.

Bazılarında bir taraf diğerinden yüksek olma durumu olabiliyor.
Eğer spigen rugged armor düşünürseniz en iyisi bu bence koruma olarak görsellikte iyi çok kabalaştırmıyor hem ekranı hemde kamerayı korur düz zemine koyunca.

Bakayım bu linklere

Üst Alt