- Adım
- murat
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 1
A13 MIUI14 port romu deneyen var mı ? akıcılık pil vs nasıl ?
merhabalar hocam bu romu mi flash ile kurabilirmiyim cihazım şuan android 10 miui 12,0,3 sürümünde genel anlamda cihaz hızlı fakat kamere uygulamalarını kullanırkan ve kasma donma yapabiliyor bendedeneyimlerime göre en kusursuz çeviri eksikliği vs olmayan rom:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
merhabalar hocam bu romu mi flash ile kurabilirmiyim cihazım şuan android 10 miui 12,0,3 sürümünde genel anlamda cihaz hızlı fakat kamere uygulamalarını kullanırkan ve kasma donma yapabiliyor bende
Hocam sen bir şeyleri yanlış yapıyorsundur.Globalden şaşmayın arkadaşlar butun custom romları denedim hepsi eninde sonunda telefonu kullanılmaz hale getiriyor
Vallahi lineageos kullandım crdroid kullandım pixelexperance kullandım. Oyun oynarken kasmalar uygulamalarda donmalar yaşadım hep. İlk başta çok iyiler ama sonradan hep hüsran.Hocam sen bir şeyleri yanlış yapıyorsundur.
Standart şekilde romu kuruyorum farklı bir şey yapmam gerekir mi acaba.Hocam sen bir şeyleri yanlış yapıyorsundur.
Firmware yüklüyorsun değil mi?Standart şekilde romu kuruyorum farklı bir şey yapmam gerekir mi acaba.
Hayır firmware yüklemedim birde öyle deneyeyim.Firmware yüklüyorsun değil mi?
Önerilen recovery ile sırasıyla
1. Wipe data, cache ve dalvik (varsa sistem)
2. Firmware yükleyin
3. Romu yükleyin
4. Vanilla ise Gapps paketini yükleyin
5. Format data yes yapın tamamdır.