Yardım Mi 8 google camera yardım

Enesss73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Arkadaşlar android oreodayken google camera ile şu tarzda fotoğraflar çekiyordum

9.0 a güncellediğimden beri renkleri daha canlı göstermeye başladı örnek;

ilk resimdeki gibi haline getirmem için ne ayarları yapmam lazım yardımcı olur musunuz acaba

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Bsg mod settings içerisinden saturation değerlerini düşürerek deneyebilirsin

Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Arkadaşlar android oreodayken google camera ile şu tarzda fotoğraflar çekiyordum

9.0 a güncellediğimden beri renkleri daha canlı göstermeye başladı örnek;

ilk resimdeki gibi haline getirmem için ne ayarları yapmam lazım yardımcı olur musunuz acaba
Sizin oreoda çektiğiniz resimlerin renkleri soluk aslında şuan çektiği doğru stok kamerayla renkleri karşılaştırırsanız görürsünüz.
İlk google cam renkleri soluk çekiyordu hatta bsg ayarlarından biz değerleri yükseltiyorduk.Sizin gözününüz soluk renklere alıştığından şimdi size farklı ve fazla canlı geliyor ama aslında doğrusu ikinci olan.

Oyla:

Enesss73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin oreoda çektiğiniz resimlerin renkleri soluk aslında şuan çektiği doğru stok kamerayla renkleri karşılaştırırsanız görürsünüz.
İlk google cam renkleri soluk çekiyordu hatta bsg ayarlarından biz değerleri yükseltiyorduk.Sizin gözününüz soluk renklere alıştığından şimdi size farklı ve fazla canlı geliyor ama aslında doğrusu ikinci olan.
reis soluk olması daha hoşuma gidiyor soluk-canlı farkını sstock kamera iile zaten açık şekilde farkedebiliyordum ama soluk olduğunda çok daha hoş duruyor bana göre zevkler ve renkler tartışılmaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Back kamerayı 0.6 0.6 olarak deneyin isterseniz
Oldu hocam teşekkür ederim

Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
reis soluk olması daha hoşuma gidiyor soluk-canlı farkını sstock kamera iile zaten açık şekilde farkedebiliyordum ama soluk olduğunda çok daha hoş duruyor bana göre zevkler ve renkler tartışılmaz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oldu hocam teşekkür ederim

O şekilde seviyorsanız tercih sizin tabiki zaten gerekli ayarı yapıp istediğiniz duruma getirmişsiniz.

Oyla:
Üst Alt