Yardım Mi 8 - Global Versiyon Video Ses Sorunu - Video Mikrofon Sorunu

teknolojix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi 8
Konular
2
Merhaba, geçtiğimiz pazartesi migrostan global versiyon mi 8 aldım. Çekmiş olduğum videolardaki seste sıkıntı var. Kayıtın başında ilginç bir ses geliyor. Video kayıt esnasında telefonu yan çevirdiğide ise seste patlamalar oluyor. Ses kaydedicisinde de aynı sıkıntı var. Üstteki mikrofon aşırı derecede hassas gibi geliyor.
Sizce yazılımsal bir sıkıntımıdır? Servise de göndermek istemiyorum. Haftası dolmadı cihazın.
Not: Tüm güncellemeler yapıldı sorun aynı.

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Merhaba, geçtiğimiz pazartesi migrostan global versiyon mi 8 aldım. Çekmiş olduğum videolardaki seste sıkıntı var. Kayıtın başında ilginç bir ses geliyor. Video kayıt esnasında telefonu yan çevirdiğide ise seste patlamalar oluyor. Ses kaydedicisinde de aynı sıkıntı var. Üstteki mikrofon aşırı derecede hassas gibi geliyor.
Sizce yazılımsal bir sıkıntımıdır? Servise de göndermek istemiyorum. Haftası dolmadı cihazın.
Merhaba birde hard reset deneyin.
Oncesinde mi hesabi ve google hesap sifrelerinizi not alin

Oyla:

Rdck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rdck
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
O durum bende de oluyor nefes sesini duyuyorum ama google camera da öyle bir sorun yok

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
mi8lerin hepsinde bui sorunlar var yazılımsal olabilir,çok hassas telefonla konuşurken kulakla telefon sabit tutmayınca sürtünme sesi karşı tarafa haşur huşur gidiyor whats up aramasında fazla gitmiyormuş,ilginöç bir sorun var tüm mi 8 lerde.

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Benim tecrubem soyleki mecburen kullandigim tank isimli kilif sol alttaki ahizeyi kapatiyor ve cihaz cagrida bunu algilayip ahizeyi kapatmayin gibi bir uyari veriyor nasil anliyorsa artik?

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
bende kılıfla konuşuyorum kılıf olunca kulakla kılıfa süürtünme sesi çok çıkıyor kılıfsız daha iyi;spigen mi8 kılıf kullanıyorum.

Oyla:

HuGo780

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Abak
Cihazım
Mı 8 se
Konular
0

Benim telefonum mi 8 se benimkinde mik sorunu var sesi algılamıyor video çekiyorum geri izliyorum videoyu ama ses yok telefonu yeniden baslatiyorum düzeliyor ve hafif sesleri algılıyor çok değişik sesler geliyor videoda

Oyla:
Üst Alt