Yardım Mi 8 Global Rom Hakkında

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Migrostan Mİ 8 almıştım bölgesini dğiştirebiliyordum global romdu. Şimdi yüklediğim romda sadece çin var bölgede sorun nedir? dostlar hangi romu yüklemem gerek?

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Hocam ya herro a merro dedim twrp kurdum belirtilen konudaki romu indirdim flashı vurdum şuan This device is locked dedi :D mi hesabıma girip deniyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam indirdim şuan kurulumdayım ama yine bölge seçemiyorum :D Dil oto türkçe oluyor ama bölge seçemiyorum kurulum bitince %90 bölge çin olacak. Lakin anlamadığım cihazım migrostan alınma ama ilk başlarda hatta geçen haftaya kadar bölge değiştirebiliyordum sonra beta yükledim şuan global yükledim yine çin bölge :(
Hocam acele etme cihazi sakince elinden birak
Hocam ya herro a merro dedim twrp kurdum belirtilen konudaki romu indirdim flashı vurdum şuan This device is locked dedi :D mi hesabıma girip deniyorum şuan

Hocam indirdim şuan kurulumdayım ama yine bölge seçemiyorum :D Dil oto türkçe oluyor ama bölge seçemiyorum kurulum bitince %90 bölge çin olacak. Lakin anlamadığım cihazım migrostan alınma ama ilk başlarda hatta geçen haftaya kadar bölge değiştirebiliyordum sonra beta yükledim şuan global yükledim yine çin bölge :(
Sayın Akalem,
Cihaz migros ise muhtemelen çakma globaldir. Ustune çin kurmussunuz. Şimdi beta yukledim diyorsunuz. Acele etmeyin sakince yarın bilen arkadaşlar ile kurulum yapın. Bölge Türkçede olur ama cihaz elinizde kalmasın

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Evet bölge çin oldu ;D

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Ayarlar - telefon hakkinda ekran goruntusu atarmisiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ayarlar - telefon hakkinda ekran goruntusu atarmisiniz

Ya bölgesinde filan değilim, teli satacaktım bugün adam bana bunda mistore yok dedi işine yarayacakmış gibi :D kafama takıldı bölgeyi değiştirince geliyordu. Kötü bir huyum var takınca takıyorum :D şuan yapamazsam uyuyamam valla

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Tum verileri sil. Fabrika ayarlarina dondur birde bakalim. Fiyatı kaca anlastin? ( Kac Gb )

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Tum verileri sil. Fabrika ayarlarina dondur birde bakalim. Fiyatı kaca anlastin? ( Kac Gb )

hocam ben 2018 10 ayında 3.777 liraya almıştım 2700 anlaştım adamla lakin bu mistore yok diye vazgeçti betayı yükledim şimdi hala android bölümde kaldı 10 dk filan oldu açılmazsa tekrar çin globale geçeceğim

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
hocam ben 2018 10 ayında 3.777 liraya almıştım 2700 anlaştım adamla lakin bu mistore yok diye vazgeçti betayı yükledim şimdi hala android bölümde kaldı 10 dk filan oldu açılmazsa tekrar çin globale geçeceğim
Alakasız olacak ama neden satıyorsunuz telefonu?

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Alakasız olacak ama neden satıyorsunuz telefonu?
Hocam aktif olarak miui arayüzü kullanamıyorum yani samsungtan geçen birisiyim miui arayüzü çok oyuncak gibi geliyor bana premium kullanım hissi vermiyor gibi hissediyorum akıcı evet ama çok oyuncak gibi duruyor :D

Oyla:
Üst Alt