Gün için de telefonun çekmediği yerler bulunuyorsan bundan kaynaklı olabilir sürekli ağa bağlanmaya çalışıyordur 4.5 g ve 3 g arasında benimde ofiste öyle oluyo evde olmuyoya bu hücre bekleme olayı iyce canımı sıkıyor ya deli gibi şarj yiyor şuanda mi 8 miui 11 de![]()
Denicem hocam gözlemleyip bakıcam. Aklıma gelmemişti hiç otomatik başlatma. Teşekkür ederimMIUI 11 güncellemesinden sonra bütün otomatik baslatmalar açıktı bende sende kontrol et ondan olur mu tam bilmiyorum amaMI 8
Pil performans sağ üstte ayarlar menüsünün içinde duruyor senaryolarMIUI 10 da pil senaryosu falan ayarı vardı. Nereye gitti o menü bulamadım bir türlü. Akıllı senaryo falan diye bir şey vardı. Belki şarj o açık olmadığı için hızlı gidebilir diye o menüyü aradım. Kaldırmışlar onu. Android 9 un ama özeliği idi o. Niye kaldırırlar ki arkadaş o menüyü.
Ben işte o yüzden bı gün önce miui 10 yukluykende ofiste aynı yerdeydi ama telefon bu kadar şarj yemiyordu ancak miui 11 e geçince sıkıntı oldu telefonun en çok şarj yiyen kalemi hücre bekleme sonra android sistemi ondan sonrada ekranGün için de telefonun çekmediği yerler bulunuyorsan bundan kaynaklı olabilir sürekli ağa bağlanmaya çalışıyordur 4.5 g ve 3 g arasında benimde ofiste öyle oluyo evde olmuyo
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi