- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 1
Telefonu güncelledikten sonra yüz ile kilit açma çıkmıyor ayarlarda ve bölge değişikliği yapamıyorum
Bolge degisikliği olarak azerbaycan denedinizmi orda yuz kiliti varTelefonu güncelledikten sonra yüz ile kilit açma çıkmıyor ayarlarda ve bölge değişikliği yapamıyorum
Bölge değişikliği yapamıyorum hocam bölge değiştirme yerine tıklayınca açılmıyorBolge degisikliği olarak azerbaycan denedinizmi orda yuz kiliti var
Ayni rom bende de kurulu bende bi hindistani secemiyorum ama digerleri seciliyo isterseniz romu tekrar kurun bolgeyi azerbaycan deneyinBölge değişikliği yapamıyorum hocam bölge değiştirme yerine tıklayınca açılmıyor
Recovery olarak indirip kurulum yapsam olurmu yoksa PC üzerindemi yapmam gerekAyni rom bende de kurulu bende bi hindistani secemiyorum ama digerleri seciliyo isterseniz romu tekrar kurun bolgeyi azerbaycan deneyin
O konuda kesin bisey diyemem hocalarimizdan yardim almaniz daha sağlikli olur sizi yanlis yonlendirmek istememRecovery olarak indirip kurulum yapsam olurmu yoksa PC üzerindemi yapmam gerek