- Adım
- Sefa
- Cihazım
- Mi 12T Pro
- Konular
- 3
Usta onu yaptım ama hâlâ aynı sorun var.Bende denk geldim Twitter ayarlardan kendiniz karanlik modu seciniz düzelecektir
Usta onu yaptım ama hâlâ aynı sorun var.Bende denk geldim Twitter ayarlardan kendiniz karanlik modu seciniz düzelecektir
Şuan hallettim "tekil uygulamalar" kısmından Twitter'ı kaldırım ve uygulama içinden açınca düzeldiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme sonrası Twitter'da bazı görseller bu şekilde oluyor. Görseli büyütünce düzeliyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Bende aynı sorunu yaşadım fakat bir çözüm bulamadım kendi kendine geçti.Arkadaşlar Bazen Güvenlik uygulamasında--Pil kullanım istatistikleri görünmüyor yani 0 görünüyor böyle birşey yaşayan varmı sebebi ne olabilir.
Yeniden de başlattım malesef sorun devam ediyor .Bende aynı sorunu yaşadım fakat bir çözüm bulamadım kendi kendine geçti.
Selam Arkadaşlar,mi video gelen var mı ?Aptoidden bir alt sürümü yüklüyorum, yine mi video yok.Yeniden de başlattım malesef sorun devam ediyor .
Bölgeyi Yunanistan seçerseniz gelecektirSelam Arkadaşlar,mi video gelen var mı ?Aptoidden bir alt sürümü yüklüyorum, yine mi video yok.
Hard reset iyi gelecektir hocamTelefon çok fazla çökmeye başladı. Bazen de arka planda çalışan uygulamalar seçmek istediğimde gözükmüyor. Sıfırlasam düzelir belki ama hiiiç uğraşacak enerjim yok. Bizim ufaklığın online dersleri bitirdi beni vallahi![]()
Yardım için çok teşekkürler.Bölge Azerbaycan idi değiştirdim düzeldi.Bir de güncellemeden önce sms metni çift tıklayınca metin büyüyordu;şimdi olmuyor bilginiz var mı? Selam ve sevgiler...Bölgeyi Yunanistan seçerseniz gelecektir