Barkod okuyucu kısmında belge tarama var netice itibariyle kamerayı kullanıyor. Sanırım ondan bahsediyorEkran resminde de görüldüğü gibi kameraya belge tarama özelliğinin geldiği yazıyor fakat kamera'da öyle birşey yok?
Evet galiba öyle teşekkürler.Barkod okuyucu kısmında belge tarama var netice itibariyle kamerayı kullanıyor. Sanırım ondan bahsediyor
Kardesim bende yasadim o sorunu. Gelistirici ayarlarindan kablosuz ekran sertifikasini aktif hale getir. Benim duzeldi. Dene bakalim seninde duzelebilir.
[/QUOTE
geliştirici ayarları nereden yapılıyor ben m11 den beri ekran yansıtmayı doğru dürüst kullanamıyorum
philips tvde birtürlü yapamadım.Samsung televizyon bağlanıyor denedim. Yansıtıyor görüntüyü.
Ultra pil tasarrufu açıldığı zaman otomatik eski her zaman açık temasına dönüyor. O yüzden ultra pil tasarrufu açmayın. Kızıl gezegen mars duvar kağıdı tekrar aktif etmek için duvar kağıdı ayarlarında süper duvar kağıdı içinde aktif edebilirsinizArkadaşlar güncelleme yaptıktan sonra açık ekran modunda iken kızıl gezegen animasyonu gelmişti yeni olarak. 4-5 saat sonra baktım o gitmiş eski açık ekran anımasyonu gelmiş. Bir türlü yapamadım nerden nasıl yaparız. Kızıl gezegeni açık ekran modu güzel duruyordu