MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı Rom Miui v12.0.1.0 QEAMIXM İndirme Bağlantıları

TheRick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Samsung televizyon bağlanıyor denedim. Yansıtıyor görüntüyü.

İsmail..58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Ekran resminde de görüldüğü gibi kameraya belge tarama özelliğinin geldiği yazıyor fakat kamera'da öyle birşey yok?

Ekli dosyalar

• IMG_20201117_151757.jpg
    IMG_20201117_151757.jpg
    290 KB · Görüntüleme: 35

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Ekran resminde de görüldüğü gibi kameraya belge tarama özelliğinin geldiği yazıyor fakat kamera'da öyle birşey yok?
Barkod okuyucu kısmında belge tarama var netice itibariyle kamerayı kullanıyor. Sanırım ondan bahsediyor

dogubey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dogu
Cihazım
mi 5
Konular
0
Kardesim bende yasadim o sorunu. Gelistirici ayarlarindan kablosuz ekran sertifikasini aktif hale getir. Benim duzeldi. Dene bakalim seninde duzelebilir.
[/QUOTE
geliştirici ayarları nereden yapılıyor ben m11 den beri ekran yansıtmayı doğru dürüst kullanamıyorum

Alaka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi 8
Konular
19
Arkadaşlar güncelleme yaptıktan sonra açık ekran modunda iken kızıl gezegen animasyonu gelmişti yeni olarak. 4-5 saat sonra baktım o gitmiş eski açık ekran anımasyonu gelmiş. Bir türlü yapamadım nerden nasıl yaparız. Kızıl gezegeni açık ekran modu güzel duruyordu

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Arkadaşlar güncelleme yaptıktan sonra açık ekran modunda iken kızıl gezegen animasyonu gelmişti yeni olarak. 4-5 saat sonra baktım o gitmiş eski açık ekran anımasyonu gelmiş. Bir türlü yapamadım nerden nasıl yaparız. Kızıl gezegeni açık ekran modu güzel duruyordu
Ultra pil tasarrufu açıldığı zaman otomatik eski her zaman açık temasına dönüyor. O yüzden ultra pil tasarrufu açmayın. Kızıl gezegen mars duvar kağıdı tekrar aktif etmek için duvar kağıdı ayarlarında süper duvar kağıdı içinde aktif edebilirsiniz

wedoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vedat
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
5
arkadaşlar güncellemeden sonra yazışmalarımda hep yazıların altı siyah çizgili oluyor. yazım denetimi vs. herşeyi kapattım fakat her yazının altında çizgi olması çok sinir bozucu. bunu kapatmanın bir yolu var mıdır?

sturkekul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Dr
Konular
0
OTAdan dün yükledim.Mi video kayboldu.Onun dışında sıkıntı yok.Pil konusunda bariz bir fark olmadı.Yansıtma eski model Sony tv'de gayet başarılı oldu.Sanırım miui12 uzun sürmeyecek.Çinli kardeşler 13'e başlamışlar bile.Tüm arkadaşlara selamlar...

Üst Alt