Güvenlik uygulamasına güncelleme gelmişti. Aynı anda parmak izi, yüz tanıma ve şifre-pin girilebiliyor artık. Ama sizde bug oluşmuş anlaşılan.Neden kaynaklanmış olabilir acaba bir fikri olan varmı.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sadece whatsapp gözüküyor diğer sosyal medya uygulamaları gözükmüyor maalesefOutlook üzerinden gelen mail bildirimleri telefon çıktığından beri gözükmüyor zaten. Whatsapp, mesaj, arama bildirimleri geliyor ama. Sosyal medya uygulamaları kullanmadığım için onlar hakkında yorum yapamayacağım maalesef.
Nasıl çözerim.Güvenlik uygulamasına güncelleme gelmişti. Aynı anda parmak izi, yüz tanıma ve şifre-pin girilebiliyor artık. Ama sizde bug oluşmuş anlaşılan.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ayarlardan uygulamalar bölümüne güvenlik yazıp güncellemeleri kaldır diyebilirsiniz. Uygulama ile bağlantılı diye söyledim. Çözüm olmayabilir genedeNasıl çözerim.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaptim ama bu saat ana ekranda çıkmıyor yanlış bir şey mi yaptımEkran ayarlarında ortam ekranı yada her zaman açık ekran yazan kısımdan.
Çözüldü arkadaşlar sorun yokmuş.Yeni güncelleme ile kilitli uygulamaları yüz tanımayla da açmaya başlamış.Ayarlardan uygulamalar bölümüne güvenlik yazıp güncellemeleri kaldır diyebilirsiniz. Uygulama ile bağlantılı diye söyledim. Çözüm olmayabilir genede
Aynı anda parmak izi ve yüz tanıma kullanma dışında ek olarak arayüzde biraz yenilik var şuan.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Telefonun ekranını kapatınca çıkmıyormu ekranda. Pil tasarrufu açıkmı açıksa çıkmaz.Yaptim ama bu saat ana ekranda çıkmıyor yanlış bir şey mi yaptım
Yaptim ama bu saat ana ekranda çıkmıyor yanlış bir şey mi yaptım