Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.3.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slycuk

Usta Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
selcuk
Cihazım
mi4 lte cu
Konular
13
Genel olarak katılmakla beraber bilip bilmeden her sorunu xiaomi şöyle kötü böyle kötü diyen insanlar görünce şaşırıyorum..
Eleştiri baş göz üstüne ama mesela yüz tanımayı Türkiye de aktif hale getirmek Xiaomi ye ekstra yük extra maliyet .. tıpkı netflixte hd izlemek için xiaominin lisans için ücret ödemesi gerektiği gibi ve kendimizi kandırmayalım bu telefon 15000 tl olsa kimse bu telefonu almaz zaten.. Ve Abd de iphone 1000 dolar ise xiaomi de 300 400 dolar yani Türkiye deki gibi.. Yurtdışına da çıktım biliyorum .. Uygun fiyatlı telefon üretmek 400 dolarlık telefon üretmek 1000 dolarlık telefon üretmeye benzemez.. Ki 1000 dolarlık telefonlarda bile pek çok yazılımsal hata var bunlar her güncelleme de düzeltiyor
yüz kilidi türkiye için maliyet arttırır diyorsunuz Mİ8 Litede yüz tanıma aktif bölge türkiyede demekki bu maliyet getirmiyor. Beta kullanan arkadaşların talepleri bildirmemesinden kaynaklanıyor ya da yeterli gelmiyor.

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
yüz kilidi türkiye için maliyet arttırır diyorsunuz Mİ8 Litede yüz tanıma aktif bölge türkiyede demekki bu maliyet getirmiyor. Beta kullanan arkadaşların talepleri bildirmemesinden kaynaklanıyor ya da yeterli gelmiyor.
.
Mi 8 lite da var olduğunu bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu :)
Nedir bu mi 8'in Xiaomi ye verdiği rahatsızlık :)

sturkekul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Dr
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar, şarj süresi hakkında bildirim yazarsanız sevinirim.Telefonum mi8 128 gb global kararlı, şarj problemi nedeniyle miui 10.2.3.0’u yüklememiştim.Yüz tanıma ve video iyileştirmeleri için direk 3.2.0’u OTA’dan yükledim.Wifi ve bluetooth (Amazfit bipten dolayı ) devamlı açık.İnstagram,facebook ve whatsapp sık kullanırım.3 gündür bakıyorum şarjım daha çabuk bitiyor.Mi fit modlu kullanıyordum ,Türkçe desteği ve mesajları gösterme özelliği gelince resmi sitesinden yükledim.Sanırım onun da negatif etkisi oldu.Pil tasarufu için forumda önerilen ayarlamaları yapmıştım.Daha önce 1 günden fazla şarjım rahatlıkla gidiyordu,%15 de şarja takıyordum.Bu konu hakkında benim gibi problem yaşayanlar var mı? Herkese iyi forumlar...

prenssible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Basri
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Evet arttırıyor mi 8 lite zaten pek çok yerinde mi 8 e göre özellikleri kısılmış bir telefon bildiğiniz gibi ve Türkiye de mi 8 e göre kesinlikle çok daha fazla mi 8 lite var .. O telefon için maliyet etkin olan bir çözüm bu telefon için olmayabilir.. Ama şu kesin her ülke için yüz tanıma ekstra ücret demek .. Ve mesela o ücrete xoaomi başka bir alana kaydırmış olabilir örnek kamera işlemci amoled ekran vb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arttırıyor mi 8 lite zaten pek çok yerinde mi 8 e göre özellikleri kısılmış bir telefon bildiğiniz gibi ve Türkiye de mi 8 e göre kesinlikle çok daha fazla mi 8 lite var .. O telefon için maliyet etkin olan bir çözüm bu telefon için olmayabilir.. Ama şu kesin her telefon için ve her ülke için yüz tanıma lisansı almak ekstra ücret demek .. Ve mesela o ücrete xoaomi başka bir alana kaydırmış olabilir örnek kamera işlemci amoled ekran vb.
Beta kullanan arkadaşlar tabii ki geribildirim yapmalı bu kesin ama xiaomi zaten biliyor bölge Türkiye seçince kapalı olduğunu ..Bu çok basitçe halledilebilir bir şey. Ayarlar/ek ayarlar/bölge/Azerbaycan ve burdan bu telefona ekstra maliyet geleceğine ben 1 sn ayırır bunu yaparım.. Siz ekstra para veririm diyorsanız bu da bi görüş tabii kii saygı duyarım..

Son düzenleme:

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Evet arttırıyor mi 8 lite zaten pek çok yerinde mi 8 e göre özellikleri kısılmış bir telefon bildiğiniz gibi ve Türkiye de mi 8 e göre kesinlikle çok daha fazla mi 8 lite var .. O telefon için maliyet etkin olan bir çözüm bu telefon için olmayabilir.. Ama şu kesin her ülke için yüz tanıma ekstra ücret demek .. Ve mesela o ücrete xoaomi başka bir alana kaydırmış olabilir örnek kamera işlemci amoled ekran vb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beta kullanan arkadaşlar tabii ki geribildirim yapmalı bu kesin ama xiaomi zaten biliyor bölge Türkiye seçince kapalı olduğunu ..Bu çok basitçe halledilebilir bir şey. Ayarlar/ek ayarlar/bölge/Azerbaycan ve burdan bu telefona ekstra maliyet geleceğine ben 1 sn ayırır bunu yaparım.. Siz ekstra para veririm diyorsanız bu da bi görüş tabii kii saygı duyarım..
.
Şaka gibi resmen. Amiral gemisi diye telefon satıp serinin bir alt telefonuna verdiğin özelliği bir üst telefona vermemek...
Önemli olan 1 sn ayırmak değil hocam neden böyle bir ayrımcılığın yapıldığıdır. Yoksa herkes biliyor bölgeyi azerbaycan yapınca bu özelliğin geleceğini.

prenssible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Basri
Cihazım
Mi 8
Konular
0
.
Şaka gibi resmen. Amiral gemisi diye telefon satıp serinin bir alt telefonuna verdiğin özelliği bir üst telefona vermemek...
Önemli olan 1 sn ayırmak değil hocam neden böyle bir ayrımcılığın yapıldığıdır. Yoksa herkes biliyor bölgeyi azerbaycan yapınca bu özelliğin geleceğini.
Keşke olsa tabii ama bu sizce bir özellik mi bilmiyorum mesela mi 8 lite ın ekranı daha büyük ve centigi daha küçük yani artı özellikleri var mi 8 e göre ama amiral gemisi değil.. İşlemci led ekran kamera gibi eksi özellikleri de var.. Hangisi sizin için önemli özellik bilemiyorum.. İsterseniz bi araştırın yüz tanıma lisanslarının her ülke için ve her telefon için ücretli olduğunu göreceksiniz .. Bi telefonda sorun olarak 1 sn de düzeltilebilir bir özelliği tartışıyorsak ne mutlu bize hocam

Karapapak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 12T Pro
Konular
3
Arkadaşlar wi-fi kapalı olmasına rağmen böyle. Nasıl düzeltebilirim bu durumu ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-05-29-07-33-21-996_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-05-29-07-33-21-996_com.miui.securitycenter.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 37

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Arkadaşlar wi-fi kapalı olmasına rağmen böyle. Nasıl düzeltebilirim bu durumu ?
Konum ayarlarında wifi tarama açık kaldığı için öyle görünüyor. Onu kapatırsanız düzelir.

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Keşke olsa tabii ama bu sizce bir özellik mi bilmiyorum mesela mi 8 lite ın ekranı daha büyük ve centigi daha küçük yani artı özellikleri var mi 8 e göre ama amiral gemisi değil.. İşlemci led ekran kamera gibi eksi özellikleri de var.. Hangisi sizin için önemli özellik bilemiyorum.. İsterseniz bi araştırın yüz tanıma lisanslarının her ülke için ve her telefon için ücretli olduğunu göreceksiniz .. Bi telefonda sorun olarak 1 sn de düzeltilebilir bir özelliği tartışıyorsak ne mutlu bize hocam
.
.
Peki hocam sizin dediğiniz gibi olsun ama ben bu politikayı halen anlamış değilim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt