işte bu yaguncellendi tamamladim. ben henuz iyi goruyorum.kamera ve battteryde degisikligi anlamadim goremedim.delete yazisida gormuyorum sadece simge var.bildirim panelindeki pil isareti ana ekrandaki gibi olmus, bide nezamandir bekledigim ozellik:ekran kaydi zamani sistem sesini mikrofonla yaziyordu oyuzden cok kotu cikiyordu ses.simdi sistem sesleride ilave olunmus bu guzel iste))
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sık kullanmadığın uygulamaları tespit edip batarya için onların tüketimine sınır koyacakmışa evet gordum.adaptive battery tam olarak ne icin?silerkende onay sorusu ingilizce.biraz rahatsiz edici.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet iyi oldu bu.benimde isime yarayacakişte bu yasüper haber artık youtube kanalıma vidyo atabileceğim
![]()
gördüğüm farklılıkların resimleri arkadaşlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bölge türkçe oluncada menüler kısmen ingilizce bi fark yokHaklısınız. Kabahat xiaomi de değil, adam akıllı güncelleme bekleyenlerde bizlerde zatenBölgeyi Azerbaycan yaptık menüler de kısmen İngilizce oldu. tadından yenmez artık. şimdi önümüzdeki güncellemelere bakacağız
![]()
neymiş o çok önemli özellikYani şu değişiklik için 3 aydır mücadele veriyordum sonunda Xiaomi beni kırmamış yapmış. Allah razı olsun benim için o kadar önemliydi ki bu özellik. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Şimdi elmacılar ve semsangcılar düşünsün. Çokkk büyük bir yenilik bizlerle artık.
Wifiye bağlı olduğunuz için olabilir mi?Valla ben de yaptım dediğin gibi delete falan İngilizce karışmış bir de 4g yazıyordu sürekli pilin yanında o gitti. Yukarıdan indirdiğim zaman çubuğu pil yüzde olarak görünüyordu o da gitti.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocama sonuna kadar katılıyorumbu nedir yaa tam komedigeçin global beta 9.1.10'a rahat edin