Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

eyver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
necdet
Cihazım
mi8
Konular
4
Temmuz ayından beri Mi8 kullanıcısıyım. Telefonu Çin'den getirttim. Bu forumda yazılan bilgiler doğrultusunda sorunsuz olarak global rom yükledim ve o zamandan beri keyifle kullanıyorum. Fiyat/donanım ve performans olarak karşılaştırıldığında gerçekten çok iyi bir telefon. Samsung galaxy s-4 amiral gemisi olarak lanse edildiği dönemde s4 aldım koca samsung 2-3 sefer güncelleme yayınladı ve sonrasında bu modeli unuttu.
Forumda yazılanlara bakınca şöyle bir beklenti olduğunu görüyorum; yarım depo benzin koyayım arabam 200 km/s süratle gitsin ama dünyayı turlayayım mantığı var. Telefon 3400 mA bataryaya sahip, bataryayı tüketen instagram, facebook, mobil verinin ve gps in açık olması, oyunlar gibi uygulamalar var ve elbette bunları kulllandığınızda şarj hızla tükenecektir. Ortalama bir telefon kullanıcısıyım. Sosyal medya uygulamalarını yoğunlukla kullanırım, minicik ekranda oyun oynamayı pek tercih etmem, ve şarjım sabah saat 8 den gece yarısına kadar çok da güzel idare ediyor %35-40 civarında oluyor.
Sorun olarak bahsedilen pek çok şeyin kullanıcı hatası ya da yetersiz bilgisinden kaynaklandığını görüyorum. Ör: güncelleme sonrası sosyal medya uygulamalarında bildirim sesi gelmiyor güncelleme sorunlu diye feveran edenler bir zahmet ayarlara baksalar bildirim sesinin kapatılmış olduğunu görecek ve tek dokunuşla açacaklar. yarım doktor candan yarım imam dinden eder diye bir söz var. Yarım yamalak bilgi ve konuyu tam kavramadan yapılan işlemlerle pek çok telefonun arıza verdiği de ortada. Bu şekilde sorun yaşayanlara sabırla yardım etmeye çalışanları da alkışlamak gerektiğini düşünüyorum. Forumda konu açan ve paylaşım yapanların biraz araştırıp sorgulayıp sonra paylaşımda bulunmalarının bilgi kirliliğini ortadan kaldıracağına inanıyorum.

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
17
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durum ortada ne diyorsunuz ?

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8

Ekran parlaklık seviyesini kaçta kullanıyorsunuz bende ortalama 3-4 saat çıkıyor.

Karapapak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 12T Pro
Konular
3
10.0.3 te bende 7saate yakın alıyordum ekran süresi. Ama artık 10.1.1 de alamıyorum

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20

Dün 2saat 40 dakika aldım %22 şarj vardı halinize şükredin :) Tek yaptığım sosyal medya ve 50Dk Netflix izlemek ti .

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karapapak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 12T Pro
Konular
3
Arkadaşlar ota'dan 10.1.2 geldi güncelledim. Ve telefonu hiç kullanmadığım halde 1saatte %80den %60lara düştü

emretoprak987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Arkadaşlar ota'dan 10.1.2 geldi güncelledim. Ve telefonu hiç kullanmadığım halde 1saatte %80den %60lara düştü
Arkadaşlar temiz kurulum yapmanızı öneririm. Güncellemeden sonra format atın telefona. Benimde hızlı boşalıyordu batarya formattan sonra 5 saat ekran süresi %46 şarjım var hala.

Üst Alt