- Adım
- asd
- Cihazım
- redmi note 10
- Konular
- 6
tam olarak nasıl bir sorun oldu hocamAz once bir arama yapmak istedigimde farkettim sebekede sikinti mi var bu guncellemede ?
tam olarak nasıl bir sorun oldu hocamAz once bir arama yapmak istedigimde farkettim sebekede sikinti mi var bu guncellemede ?
Ben yapmadım hocam ama yapılması tavsiye ediliyor genelde. Ben hiçbir güncelleme sonrası sıfırlama yapmıyorum herhangibir sorun da yaşamadım şimdiye kadar.Bir arkadaş cevap verebilir mi güncelleme yaptıktan hemen sonra mı fabrika ayarlarına geri dön yapacağız...
Bentelefonu cok kullanmiyorum genelde ipadde isimi goruyorum. Buyuk güncelleme gelene kadar yuklememek daha mantikli bence.tam olarak nasıl bir sorun oldu hocam
Bence diger guncellrmeyi bekleyinBu otadan gelen pie sürümünde sanki yenilik olarak fazladan full screen gestures ile ilgili bir düzenleme mi var yoksa ilkinde de varmıydı tam emin olamadım.
Ben yükledim zaten ama merak ettiğim sanki telefona otadan gelende son satırda yazanlar ilk paylaşılan indirip yüklediğimizde yoktu (full screen gestures ile ilgili olan kısım) ilk paylaşılanı yükleyen biri yeniliklere bakabilir mi emin olmak için.On kamera portre modunda
Ekrana dokunarak acmada
Tam ekran kullaniminda ( youtubrda centik kullaniliyor bu sanirim)
Birde guvenlik guncellemeleri.
Bence diger guncellrmeyi bekleyin
Bence aynı ama yinede içinizin rahat etmesi için bekleyelimBen yükledim zaten ama merak ettiğim sanki telefona otadan gelende son satırda yazanlar ilk paylaşılan indirip yüklediğimizde yoktu (full screen gestures ile ilgili olan kısım) ilk paylaşılanı yükleyen biri yeniliklere bakabilir mi emin olmak için.
Merhaba ben zaten ilk önce siteden indirip güncelledim , biraz önce de telefonun içinden indirip yükledim ama fark var mı diye bakmak aklıma gelmedi içim rahat sadece merak ettim sanki o kısım yoktu gibi geldi bana o nedenle siteden yükleyen biri yeniliklere bakıp yazarsa sevinirim durum buBence aynı ama yinede içinizin rahat etmesi için bekleyelim
BuyrunMerhaba ben zaten ilk önce siteden indirip güncelledim , biraz önce de telefonun içinden indirip yükledim ama fark var mı diye bakmak aklıma gelmedi içim rahat sadece merak ettim sanki o kısım yoktu gibi geldi bana o nedenle siteden yükleyen biri yeniliklere bakıp yazarsa sevinirim durum bu
Teşekkürler tamamen aynı.BuyrunGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi